YFI

Webverkeer op cryptocurrency exchanges in juli aanzienlijk gestegen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het webverkeer is naar verluidt op de meeste cryptocurrency exchanges in juli aanzienlijk gestegen. Dit komt waarschijnlijk omdat heel veel altcoins enorme stijgingen hebben laten zien. Bovendien is de Bitcoin koers in de maand juli, vanaf de $9.000 prijsniveau richting de $11.000 gestegen.

Gegevens van ICO Analytics laten zien dat het webverkeer in juli op cryptocurrency exchanges met gemiddeld 17% is gestegen. Cryptocurrency exchanges zouden naar verluidt sinds december 2020 26% aan webverkeer hebben toegevoegd.

Bron: Twitter

Alhoewel het gemiddelde ongeveer met 17% is gegroeid, hebben we ook gezien dat sommige crypto-beurzen flink in webverkeer zijn gestegen. Dit is bijvoorbeeld het geval geweest bij YoBit.net en KuCoin, waarbij de exchanges een stijging van meer dan 59% zagen.

Drie cryptocurrency exchanges zien een daling

Cryptocurrency-beurzen zoals BitMEX, OKEx en ZB zagen in juli een daling in hun bezoekersaantallen. Gegevens van ICO Analytics laten zien dat het webverkeer van BitMEX met 1,6%, OKEx 6% en ZB 9% daalde.

Binance is de grote leider

‘S werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance is de grote leider als we kijken naar het aantal bezoeken van 24,9 miljoen in de maand juli. Echter zit de toonaangevende Amerikaanse crypto-beurs Coinbase Binance wel op de hielen met 22,5 miljoen bezoeken. Alle andere crypto exchanges komen nauwelijks in de buurt van de top 2.

Het feit dat Binance de grote leider is heeft wellicht ook te maken met het feit dat de beurs constant bezig is met ontwikkeling en uitbreiding. Zo heeft Binance onlangs nog zijn ‘grootste upgrade’ in twee jaar tijd voltooid. Daarnaast heeft Binance CEO Changpeng Zhao, recentelijk aangekondigd, dat de Binance Card in een beperkte hoeveelheid is verzonden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN