Bitcoin koers

Bitcoin koers op weg richting de $15.000

Gisteren is het Bitcoin (BTC) alweer gelukt om de $12.000 grens te breken. Dit gebeurde nadat de koningsmunt erin slaagde het weekend af te sluiten op $11.651. De Bitcoin koers bereikt hierdoor de hoogste wekelijkse afsluiting sinds januari 2018 en bovendien de beste wekelijkse afsluiting sinds de bullrun van 2017. Voor crypto-analisten was de wekelijkse afsluiting een belangrijk moment en tegelijkertijd ook een bullish signaal voor de Bitcoin koers

Bitcoin koers van $15.000 aanstaande

Futures handelaar Adam Mancini heeft zelfs aangegeven dat een stijging richting de $15.000 aanstaande is. Hij gaf aan dat Bitcoin bevestigt dat het de ‘meerjarige bullish driehoek’ volgt die werd behaald kort na het bereiken van $12K.

Bron: Twitter (10 augustus)

“Uitstekende rally in Bitcoin $ BTCUSD en meer dan 2k sinds mijn bericht hieronder. Het brak met geweld uit een meerjarige bullish driehoek. Bitcoin is misschien de nieuwe jongen, maar dezelfde oude klassieke patronen die van toepassing zijn op alle financiële activa, zijn nog steeds van toepassing. De trend is gestegen met 15k als volgend doel.”

Bron: Twitter (27 juli)

“Bitcoin $BTCUSD bereidt zich voor op een zet – die waarschijnlijk in de voetsporen van $GOUD zal treden. We rollen in een meerjarige driehoek en deze lossen niet op met kleine bewegingen. Gezien de trend die dit patroon betrad, zou dit op dezelfde manier moeten worden opgelost met 15k en vervolgens de 24k targets.”

Bron: Twitter (27 juli)

De high van $15K zou een ideale positie zijn en één die past bij langetermijnhouders die constant hebben geroepen dat Bitcoin nieuwe hoogtes zal bereiken. Als Bitcoin boven de $15.000 zal breken, geeft Mancini aan dat de volgende doelstelling $24K is, wat een een nieuwe recordhoogte zal zijn.

De weg naar $13.000 ligt open

De bekende cryptocurrency analist CryptoMichael, gaf aan dat als Bitcoin weer de $12.000 breekt, we richting de $13.000 zullen stijgen. Hij zei het volgende op Twitter:

Bron: Twitter (10 augustus)

“Kleiner tijdschema waarin wordt uitgelegd wat er net is gebeurd. In wezen zijn we terug bij het uitgebreide gameplan. Groter tijdsbestek; verwacht nog steeds een dergelijk scenario. Als we echter $12K breken, neem ik aan dat we $13k zullen zien.”

Willy Woo, de maker van de Woo Bull-grafieken en Bitcoin-supporter, gaf het volgende aan op Twitter:

Bron: Twitter (9 augustus)

“De Bitcoin 4 jarige bull- / bear-cyclus wordt veroorzaakt door een vermindering van de verkoopdruk die elke 4 jaar plaatsvindt, vanwege de BTC halvering. Die impuls zorgt voor een resonantie, zoals een klots water, als je het precies goed timed. De magie gebeurt bij de impuls.”

Hij plaatste daar tevens de volgende grafiek bij:

Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN