OKEx Trading Contest

Test je trading skills en maak kans op jouw deel van 150.000 USDT!

Ben je een eersteklas handelaar? Denk je dat je met je handelsstrategie de strijd aan kan gaan met de beste in de markt? Dan is dit je kans om jouw handelsvaardigheden op de proef te stellen en tegelijkertijd roem en eer te vergaren! En trouwens, je krijgt natuurlijk ook de kans om jouw deel van 150.000 USDT te winnen!

We hebben het natuurlijk over de derde editie van de Elite Team Trading Contest van de bekende cryptocurrency spot- en derivatenbeurs, OKEx. Na twee eerdere succesvolle evenementen heeft de beurs besloten om het nog een keer voor jullie te herhalen en jullie opnieuw de kans te bieden om jezelf te meten met de beste! De competitie zal op 10 augustus beginnen om 12 uur ‘s middags (Nederlandse tijd), en zal twee weken actief zijn (tot 24 augustus om 12 uur ‘s middags).

Over OKEx

OKEx, een wereldwijd toonaangevende cryptocurrency spot en derivatenbeurs, biedt de meest diverse marktplaats waar crypto-handelaren, miners en institutionele beleggers vanuit de hele wereld hun crypto-activa komen beheren, investeringsmogelijkheden vergroten en risico’s kunnen afdekken. De beurs biedt spot- en derivatenhandel – inclusief futures, perpetual swaps en opties – van grote cryptocurrencies, die beleggers flexibiliteit bieden bij het formuleren van hun strategieën om winsten te maximaliseren en risico’s te beperken.

Competitie details

De OKEx Elite Team Trading Contest heeft al twee keer eerder plaatsgevonden, waarbij eerdere competities zeer bemoedigende resultaten lieten zien. Sommige teams behaalden binnen twee weken een gemiddeld rendement van meer dan 15% voor al hun leden, wat een sterke handelscapaciteit aantoont.

Jay Hao, CEO van OKEx, zei het volgende over de competitie:

“OKEx beschouwt handelswedstrijden in teamverband als de beste manier om iets terug te doen voor onze wereldwijde gebruikers en tegelijkertijd om hen de mogelijkheid te geven van elkaar te leren en de beurs te leren kennen. In de afgelopen twee competities hebben we veel uitstekende handelaren gezien, die zeer indrukwekkende handelsstrategieën hebben opgezet en hun teams hebben geleid naar uitstekende rankings en beloningen.”

Hij sloot af met:

Wij geloven dat traders continu kunnen groeien door evenementen als deze. Ik wil alle deelnemers deze keer veel succes wensen.”

De rekrutering van teamleiders is al afgelopen en de teams zijn bijna gevormd. Het is echter zo dat je jezelf nu nog (vóór 12 uur ‘s middags) kan inschrijven bij een team. Dit kan je doen door hier te klikken!

Hoe kan je team winnen?

De top 10 teams en top 50 individuen – gerangschikt op handelsopbrengst, evenals de 10 meest succesvolle team captains – zullen elk een deel winnen van de prijzenpot van 150.000 USDT. Alle OKEx-gebruikers kunnen deelnemen aan de wedstrijd door te handelen in futures, perpetual swaps, opties en spot- / marge-producten op het platform.

De winnende teams en deelnemers worden geselecteerd op basis van hun handelsrendement. Het maakt dus niet uit of het team $1.000.000 of slechts $10.000 waard is. Het enige dat telt, zijn prestaties en teamcohesie. De berekening is als volgt:

  • Individueel ledeninkomen = (saldo – startbedrag – stortingsbedrag + uitbetalingsbedrag) / (startbedrag + overboekingsbedrag)
  • Teamrendement = (alle netto winsten van het team / totale teamstorting) * teamcoëfficiënt

De winst wordt berekend op basis van het rekeningsaldo aan het einde van de wedstrijd minus het aanvankelijke rekeningsaldo en alle verdere stortingen tijdens deze periode.

Opmerking: het is beter om tijdens de competitieperiode geen geld op te nemen van je perpetual swap-, futures-, opties-, spot- en margerekeningen, anders kan dit invloed hebben op de einduitslag.

Lees het volledige reglement hier!

Wat kan je winnen?

De premies zijn verdeeld over teampremies en premies voor individuele handelaren. Je kan de respectieve prijzen vinden op basis van de plaatsing in de competitie in de volgende twee tabellen:

Door je aan te sluiten bij het professionele team van Weslad heb je een grotere kans om te winnen en jouw deel te ontvangen van de 150.000 USDT! Je kan je nog vóór 12 uur ‘s middags inschrijven door hier te klikken!

Disclaimer: Dit is een gesponsord persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN