Bitcoin computerspel

Canadese weerman Frankie MacDonald is bullish op Bitcoin

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Canadese weerman Frankie MacDonald is bullish op Bitcoin (BTC) en heeft recent via zijn eigen platform over de koningsmunt verteld.

Frankie MacDonald heeft op Twitter meer dan 118.000 volgers en gaf onlangs zijn mening over Bitcoin. De Canadese weerman merkte op dat BTC “meer waard is dan Amerikaanse dollars”, waarbij hij kijkers door de cijfers heen nam als ze ergens tussen 1 BTC ($11.990) en 10 miljoen BTC of meer dan $160 miljard op het moment van schrijven in bezit hadden. Aan het einde van de video reageerde hij met “Bitcoin is zoveel geld waard”.

“Mijn advies over Bitcoin.”

De 36-jarige YouTuber is een Canadese amateur meteoroloog. Frankie neemt verslagen van meteorologen op en plaatst de video’s vervolgens op zijn YouTube-kanaal. Hij heeft 1.200 video’s online staan die in totaal al meer dan 30 miljoen keer zijn bekeken.

Ook plaatste MacDonald op 7 augustus een video waarin hij keihard ‘Bitcoin’ schreeuwde.

Deze video werd vandaag, nadat de Bitcoin koers de $12.000 had overschreden, in een nieuwe meme gebruikt door Bitcoin Meme Hub.

Beroemdheden investeren in Bitcoin

We zien steeds meer dat beroemdheden in Bitcoin investeren. Zo plaatsten wij onlangs nog een artikel waarin co-host van Squawk Box op CNBC, Joe Kernen, in een live uitzending bevestigd dat hij in het bezit is van BTC.

Ook Joseph Kahn, de videoclip regisseur van ondere andere Eminem en Taylor Swift, maakte in mei bekend dat hij graag in cryptocurrencies, waaronder BTC handelt.

Eerder plaatsten we ook een bericht dat bekende ex-UFC-vechter Ben Askren een Bitcoin-supporter is. Hij heeft meerdere keren zijn Twitter-account ingezet om de koningsmunt te promoten.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN