Bitcoin Nieuws

Het is erop of eronder voor de Bitcoin koers

De Bitcoin (BTC) koers lijkt zijn plek tussen de $11.000 en $12.000 te hebben gevonden en beweegt al sinds een week tussen deze twee prijsgebieden. Volgens analisten is echter één ding duidelijk. Als Bitcoin door zijn weerstandsniveau van $12.000 breekt, zou de koers tot $13.000 kunnen stijgen.

Bron: CMC

Bitcoin $11.500 is een belangrijk niveau

Ook wordt nauwlettend de $11.500 prijs door analisten in de gaten gehouden. Mocht Bitcoin namelijk na 10 augustus verhandeld worden boven de $11.500, dan bereikt BTC de hoogste afsluiting sinds januari 2018. Analisten beweren namelijk dat dit dan voor een bullrun kan zorgen. Als we onder dit prijsniveau sluiten, kan het juist leiden tot een correctie van de Bitcoin koers.

$13.000 is haalbaar, volgens analist

De Bitcoin koers ziet er verder erg sterk uit, omdat er geen reden voor de koningsmunt is om een neerwaartse trend te genereren. Bitcoin zou slechts een stap verwijderd kunnen zijn van een nieuwe bull run. Cryptocurrency handelaar Teddy Cleps gaf op Twitter aan dat een wekelijkse sluiting van meer dan $11.800 en $12.000 misschien wel alles is wat Bitcoin nodig heeft om $13.000 te bereiken.

“Wekelijkse sluiting hierboven en je zult getuige zijn van een onmiddellijke teleportatie naar 13k”

Bron: Twitter

De mannen van DoopieCash plaatsten ook hun visie op de Bitcoin koers en zeiden het volgende op Twitter:

“Verwierp het gebied dat we zochten. Als we de bullish voortzetting willen behouden, moeten we een HL maken. Als we dat niet doen, zal ik de volgende mislukking shorten.”

Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN