Cryptocurrency

Betaal met cryptocurrency op twee van de drukste stranden in Zuid-Korea

Bitbeat, een op blockchain-gebaseerde cryptocurrency-betalingsdienst, zal een cryptocurrency proefproject starten op twee van de drukste stranden in Zuid-Korea. Volgens ZDNet Korea zal Bitbeat samenwerken met Innotek, een verzendbedrijf voor elektronische betalingssystemen.

De betalingen in cryptocurrency kunnen gedaan worden op twee van de drukste toeristische stranden van Busan in Zuid-Korea, waaronder Haeundae Beach. Het doel is om de transparantie en de betrouwbaarheid van elektronische betalingen te verbeteren.

Het proefproject in Zuid-Korea zal mensen de mogelijkheid bieden om betalingen te doen voor watersportgerelateerde activiteiten en zelfs parasolverhuur. Dit zal naar verluidt mogelijk zijn met cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), samen met MCI- en WAY ERC20-tokens via een smartphone-applicatie.

Snelle betalingen in cryptocurrency

Om het gemak van betaling in verschillende cryptocurrency te verbeteren voor klanten die Haeundae-gu Beach bezoeken, beweerde Bitbeat dat dergelijke betalingen in minder dan 10 seconden kunnen worden verwerkt. Mede door te vertrouwen op het gebruik van QR-codes voor elke portemonnee wereldwijd. Dit verschilt van soortgelijke projecten waarbij gebruikers vaak verschillende applicaties moeten downloaden om het hele proces te voltooien.

“Ik hoop dat de cryptocurrency die wordt gebruikt in het Haeundae-gu strandsysteem in het echte leven op grotere schaal zal worden gebruikt. We streven ernaar om een ​​betalingsomgeving in virtuele valuta te bieden.”

Op een ander strand in Songjeong wordt ook een vergelijkbare pilot met crypto-betalingen uitgevoerd.

Busan wil eigen crypto creëren

Vorig jaar kwam ook het nieuws naar buiten dat Busan, de op één na dichtbevolkte stad van Zuid-Korea na Seoul, de mogelijkheden bekijkt om een eigen lokale cryptocurrency te ontwikkelen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN