Binance 2.0

Binance.US ondervindt problemen en gaat offline

De Amerikaanse tak van ‘s werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance, Binance.US, heeft op 7 augustus problemen gehad op haar platform. Direct na de problemen heeft de cryptocurrency exchange alle handel en orders stopgezet.

“Om 11:26 uur EST merkten we dat onze systemen niet functioneerden zoals bedoeld”, tweette Binance.US op 7 augustus.

“Om onze gebruikers te beschermen, stoppen we met handelen, orderverwerking, kopen cryptovaluta, stortingen en opnames. We laten gebruikers hun orders annuleren 30 minuten voordat we de handel heropenen. We verwachten dat dit 6 uur zal duren.

Bovendien stelde het platform haar gebruikers gerust met het nieuws dat alle fondsen veilig zijn. Dit zei de cryptocurrency exchange, gevolgd door de handelsmerkregel van de CEO van Binance, Changpeng Zhao:

“Fondsen zijn veilig #SAFU.”

Bron: Twitter

CEO Catherine Coley voegde toe:

“We zullen jullie allemaal op de hoogte houden terwijl we meer informatie krijgen over deze situatie terwijl ons team ijverig werkt om de service voor iedereen te herstellen. van onze gebruikers. Uw geld is veilig. “

Bron: Twitter

In antwoord op de vraag of het een hack was, tweette Coley:

“Niet gehackt. We werken eraan om het zo snel mogelijk op te lossen en van tevoren voorzorgsmaatregelen te nemen om onze gebruikers te beschermen. “

Bron: Twitter

Het is nog niet duidelijk wat er is gebeurd dat de storing in het systeem heeft veroorzaakt en we zullen het verhaal bijwerken zodra we meer weten.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN