Bitcoin Nieuws

Bitcoin prijsrally boven de $11.000, maar wat nu?

De enorme prijsrally van Bitcoin (BTC) die ervoor zorgde dat de Bitcoin koers boven zijn psychologische grens van $10.000 steeg en vervolgens kort daarna zelfs boven de $11.000, kwam voor veel investeerders als een verassing.

Bitcoin heeft dit jaar meerdere malen geprobeerd om boven de psychologische grens te stijgen, echter werd het keer op keer afgewezen. De eerste stijging boven de grens van $10.000 vond plaats in februari 2020 en duurde helaas niet langer dan een week, dankzij de inkomende coronavirus pandemie. Vervolgens lukte het begin juni nog één keer, echter was dit ook van korte duur.

Op het moment van schrijven beweegt de Bitcoin koers rond de $11.160 en volgens de bekende cryptocurrency analist, CryptoMichael, zou de koers weleens kunnen dalen richting de $10.200. Hij zei het volgende in een Twitter bericht:

Volgens het plan. Cruciaal onderdeel? Of $11.200 wordt bevestigd voor weerstand. Als dat zo is, gaan we door in deze sleur. Zo niet, dan neem ik aan dat we een test van $11.500 zullen zien.

Bron: Twitter

Cryptohandelaar inmortal technique gaf op 29 juli aan dat Bitcoin er op macroschaal enorm gezond uitziet als het maandelijks boven de $10.000 weet te sluiten.

“48 uur tot deze maandkaars sluit. Breuk in marktstructuur als deze maandkaars boven februari high (10.5k) sluit.”

Hij voegde eraan toe dat als dit daadwerkelijk gebeurt er ruimte voor Bitcoin is om de $20.000 op te zoeken.

Bron: Twitter

Bitcoin koers richting de $20.000

Eerder vandaag publiceerde wij een artikel waarin de bekende Bitcoin-bull en CEO van Galaxy Digital, Michael Novogratz, onlangs heeft aangegeven dat hij verwacht dat de Bitcoin koers tegen het einde van 2020 weer $20.000 zal bedragen

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN