Bitcoin Nieuws

Bitcoin prijs boven de $11.000 en nog één horde voor een bullmarkt

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) prijs doet het erg goed en op het moment van schrijven staat de prijs op $11.040. Het is Bitcoin eerder dit jaar gelukt om de psychologische grens van $10.000 te breken, echter hield de prijs niet lang stand. Inmiddels is de Bitcoin prijs al vanaf 27 juli boven de $10.000 grens en volgens verschillende crypto analisten ziet het er allemaal positief uit.

De laatste horde voor een bullmarkt

De bekende cryptocurrency analist, CryptoMichael, heeft een korte update geplaatst over hoe hij denkt waar de Bitcoin prijs heen zal gaan. In zijn recente video merkte hij op dat de Bitcoin prijs tussen $11.500 – $12.000, wat ook een CME gap is, momenteel nog niet eerder is getest. Volgens hem zou dit de laatste horde zijn voor een bullmarkt. Hij voegde er aan toe dat BTC de komende periode wellicht zijwaarts zal bewegen tussen de $9.600 en $11.500 en, mocht de Bitcoin volatiliteit dalen, kan dit weer ruimte geven aan de altcoins om te groeien.

Bitcoin koers boven de $11.400 betekent bull markt

Ook de mannen van DoopieCash deelde hun visie op de Bitcoin koers. Ze zeiden het volgende op het Twitter:

“Leuke duw in het niveau waar we allemaal naar op zoek waren. Zoals eerder vermeld opende ik een behoorlijk forse short hedge-positie met doelen 10.2k, 9,6k & 7,8k. Sluiten boven de 10.2k kan leiden tot de volgende impuls voorbij de 11.4k, wat het begin van een nieuwe bullmarkt aangeeft.”

Bron: DoopieCash
Bron: DoopieCash

Bitcoin valt op bij institutionele beleggers

De Amerikaanse Federal Reserve en bijna alle centrale banken wereldwijd zijn op weg naar de devaluatie van hun valuta. De dalende dollar veroorzaakt een vlucht naar andere activa en beleggers zijn in deze tijd op zoek zijn naar meer risicovolle beleggingsproducten om alsnog winst te maken. De pandemie is voor Bitcoin in elk geval een goede test geweest in verhouding tot de ontwikkelingen op de beurs. De koningsmunt lijkt op te vallen door beheerders van hedgefondsen en andere institutionele beleggers.

De stijging van Bitcoin is ook opgevallen bij, on-chain analist en oprichter bij Capriole Investments, tweette:

“Deze enorme stap van $2000 van Bitcoin is des te leuker omdat het werd gedaan samen met goud, niet met aandelen. In een tumultueus jaar bewijst Bitcoin zichzelf een veilige haven. En vernietigde van alle andere activaklassen met meer dan 50%. Je moet gewoon geduld hebben. We. Zijn. Maar. Net. Begonnen.”

Bron Carprioleio

Gisteren plaatsten wij een Bitcoin analyse van CryptoCoinTalk. Lees het artikel hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN