Cardano hard fork

Cardano’s langverwachte Shelley-upgrade staat om de hoek

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, heeft onlangs aangegeven dat het laatste aftellen is begonnen voor de langverwachte Shelley-upgrade van het platform. Dit volgens een video die op 24 juli gepubliceerd werd.

In de video zei de directeur van Input Output Hong Kong (IOHK) dat de hard fork binnen enkele dagen zal worden uitgevoerd. De wijziging van het netwerkprotocol markeert een cruciale fase in de richting van de volledige decentralisatie van de blockchain.

Hoskinson zei het volgende:

“Onze laatste kans om de lancering af te breken zal ergens op maandag zijn. In het weekend zullen de ingenieurs en het QA-team een ​​uitputtende 72 uur durende burn-in uitvoeren om alle checklists die we hebben te doorlopen.”

Hij ging verder met:

“We hebben een pre-launch checklist gedaan, en nu gaan we terug naar de tweede. Mocht er niets komen, zal de update worden goedgekeurd en zal de splitsing zonder vertraging of verstoring plaatsvinden op de 29e. Elke indicatie die we hebben is de lucht is blauw. Het weer is goed. We tellen nu af naar de lancering.”

Hoskinson gaf verder aan dat Shelley een grote stap is in het verwezenlijken van de visie van een snelle, capabele en gedecentraliseerde cryptocurrency die miljarden mensen kan dienen:

“Het is een enorme sprong voorwaarts, want in tegenstelling tot elke andere update in de geschiedenis van het project, gaan we nu over van een statisch en federaal systeem naar een dynamisch en gedecentraliseerd systeem, en onze gemeenschap heeft zonder enige twijfel de afgelopen zes maanden bewezen dat ze meer dan in staat zijn om deze droom in bewaring te nemen en het naar een hoger niveau te tillen.”

Hoskinson beschrijft de Shelley-upgrade als “diepgaand” en met de hard fork gelooft hij dat Cardano op weg is om de beste cryptocurrency te worden:

“Vanaf nu is Cardano de beste cryptocurrency op de markt als we erover nadenken in vergelijking met Bitcoin. Zodra we native assets en smart contracts krijgen, zijn we zonder enige twijfel de beste cryptocurrency.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN