Bitcoin bull run

Bitcoin koers breekt $10.500, is $11.000 de volgende halte?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin koers is de afgelopen 24 uur gestegen met ruim 10% en heeft de veelbesproken $10.500-grens weten te doorbreken. De koningsmunt staat op het moment van schrijven zelfs op $10.820 en is wellicht op weg om de $11.000 te doorbreken.

In minder dan een week heeft de Bitcoin koers bijna $2000 gewonnen, terwijl het moeiteloos een aantal weerstandsniveaus heeft doorlopen die het sinds de 3e halvering in mei probeerde te doorbreken. Deskundigen die zich richten op technische, fundamentele en sentimentele analyse, zijn het er allemaal over eens dat de bull markt van 2020 kan gaan beginnen.

De bekende crypto-YouTuber Ivan on Tech gaf zelfs aan dat we de $20.000 binnen een paar dagen al kunnen gaan doorbreken. Hij tweette het volgende:

Bron: IvanOnTech op Twitter

De stijging is Bloomberg ook niet ontgaan en het nieuwsplatform tweette het volgende:

Bron: Bloomberg op Twitter

Max Keiser was nog positiever over de stijging en gaf zelfs aan dat de weg naar $28.000 open ligt. Tevens pakte hij zijn kans om de welbekende Bitcoin-criticaster Peter Schiff te bekritiseren. Hij tweette het volgende:

Bron: Max Keiser op Twitter

Bitcoin heeft vrij baan naar $28.000. Voor de 500ste keer in 10 jaar, PeterSchiff heeft het *OPNIEUW* verkeerd op BTC. Zijn klanten laten verschrikkelijke kansen liggen. Ik zei hem dat hij op $1, $10, $100 en $1000 moest kopen. Duizenden vertelden hem dat hij nog onder de $10.000 moest kopen. Slechtste geldmanager in de geschiedenis.”

Eerder vandaag plaatsten wij al een artikel waarin de CEO van BitMEX, Arthur Hayes, aangaf dat de bull markt begonnen is. Hij tweette het volgende:

Bron: Arthur Hayes op Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN