Wall Street veteraan Raoul Pal bevestigt positie in Ethereum

De afgelopen dagen waren erg positief voor Ethereum (ETH). De koers bereikte een hoogtepunt van maar liefst $308,94 en handelt op het moment van schrijven rond de $303. Opvallend is dat Wall Street veteraan Raoul Pal onlangs ook aangaf dat hij in Ethereum heeft geïnvesteerd. Het lijkt erop dat steeds meer grote namen ETH aan hun portfolio toevoegen.

Raoul Pal investeert in Ethereum

Een Twitter gebruiker vroeg de bekende Wall Street veteraan, Raoul Pal, of hij de tijd heeft gehad om een positie in Ethereum te krijgen. Raoul Pal bekende vervolgens in korte een reactie met ‘ja’. Echter maakte hij geen details bekend over de prijs en hoeveelheid.

“$ETH naar zilver: Houd mijn bier vast ?@RaoulGMI had je tijd om een ​​fatsoenlijke ETH-positie te krijgen? Aangezien je er de laatste tijd behoorlijk positief over bent geweest.”

Kort geleden plaatste Raoul Pal nog een Twitter bericht waarin hij beweerde dat de altcoin een ‘eerste’ outperformer zal worden in de komende bull-cyclus.

De reden dat Raoul Pal bullish is op Ethereum komt mede door de fundamentele factor van gedecentraliseerde financiering (DeFi). Pal zei eerder dit jaar in een onderzoeksnota het volgende over Ethereum:

“Ik word steeds bullish op Ethereum. ETH is het zilver voor het goud van Bitcoin. Het heeft meer gebruik in de industrie en minder waardegebruik … ETH gaat helemaal over acceptatiegraad en gebruik. Kortom, het komt allemaal neer op iets dat DeFi wordt genoemd.”

Wat is DeFi?

DeFi is een afkorting van de term gedecentraliseerde finance en verwijst over het algemeen naar financiële smart contracts, digitale activa, protocollen en gedecentraliseerde applicaties (DApps) die zijn gebouwd op Ethereum (ETH). Simpel gezegd is het financiële software dat is gebouwd op de blockchain en dat kan worden samengevoegd. Je leest er hier meer over.

Lees nu ook: Ethereum koers blijft doorgaan, terwijl aantal long posities op Bitfinex nieuw hoogtepunt bereikt

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!