Bitcoin

ESPN kondigt online gamen aan met opnames en stortingen via Bitcoin

ESPN Global heeft recentelijk online gamen geïntegreerd met blockchain-technologie. Spelers hebben hierdoor de mogelijkheid om via Cryptopay stortingen en opnames te doen met Bitcoin en andere soorten cryptocurrencies. Volgens de bekendmaking bevindt het platform zich momenteel in een pre-lanceringsfase

Het platform zal een aantal van de meest populaire spellen in één applicatie aanbieden. De prijzen die je kunt winnen bestaan uit cryptocurrencies. Eén van die spellen is Satoshi’s Treasure. Dit is een online speurtocht vernoemd naar de uitvinder van Bitcoin (BTC), Satoshi Nakamoto, waarbij $1 miljoen aan Bitcoin wordt verdeeld onder 1000 winnaars.

Spelers kunnen op het platform ook een premium lidmaatschap krijgen. Ben je premium lid? Dan ontvang je voorrang op slots en vroege toegang tot de meest populaire spellen. ESPN Global is het mobiele e-Sports-platform in het VK. Het wordt beheerd door ESPN Global Corporation Ltd, met een hoofdkantoor in Polen.

Chris Parker, één van de directeuren van ESPN Global, zei het volgende over de nieuwe integratie van blockchain:

“Volgens een onderzoek van 3EA Limited, een wereldwijde adviesgroep voor strategisch management, is e-sport en online gaming een wereldwijde industrie van $140 miljard die voornamelijk wordt aangedreven door digitale microtransactie-economieën, waarvan wij denken dat ze enorm zullen profiteren van de integriteit en veerkracht van de Blockchain-technologie.”

Ook gaf parker aan dat één van de doelstellingen is om een eerste IEO (Initial Exchange Offering) van zijn Smart Gaming Token (SGT) op basis van het ERC-20-platform te lanceren.

“Vanaf de dag dat we beginnen met opereren, zullen we alle geregistreerde spelers een cadeau geven aan alle geregistreerde spelers. Niet alleen dit, alle spelers die geld verliezen door deel te nemen aan wedstrijden of toernooien, hun verliezen zullen worden gedekt door ons bedrijf en hun ERC-portemonnees zullen worden gecrediteerd met onze SGT-airdrops die gelijk zullen zijn aan hun verliezen.”

De huidige waarde van de SGT-airdrop is $0,001, die naar verwachting zal toenemen met de groei van de game-gemeenschap. Als premium lid ontvang je zelfs dubbele SGT’s. Ook kun je als gebruiker een verwijzingsbonus krijgen voor elke speler die lid wordt via jouw verwijzingslink. Alle verdiensten kunnen direct worden gecasht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN