Altseason

Binance CEO denkt dat altseason begonnen is

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Binance CEO, Changpeng Zhao, gelooft dat er momenteel sprake is van een altseason en hij gaf tevens aan dat dit Bitcoin (BTC) heeft veranderd in een “stablecoin”. Dit zei de CEO in een recent interview met Bloomberg.

In de afgelopen weken is de altcoin-markt enorm gegroeid met bijna dagelijkse stijgingen. Deze gebeurtenissen duwden cryptocurrencies zoals Chainlink (LINK) naar nieuwe hoogtepunten. De DeFi-sector kreeg ook een aanzienlijke populariteitsboost en sommige projecten zijn met 400% gestegen in een paar maanden. Als gevolg hiervan speculeert de gemeenschap dat het altseason begonnen is.

Terwijl hij werd geïnterviewd door Bloomberg, bevestigde de CEO van Binance dit gevoel vanuit de gemeenschap en zei dat “gegevens vrijwel allemaal aantonen dat er momenteel een altseason aan de gang is.” CZ voegde eraan toe dat meer dan 60% van het handelsvolume op Binance en Binance Futures afkomstig is van altcoins, wat “veel hoger is dan voorheen”.

Hij ging verder met:

“Ook als we kijken naar de topprestaties tijdens Q2 (van 31 maart tot 30 juni), dan zijn er van de 200 munten die op Binance staan ​​vermeld, er slechts drie omgevallen. Ik denk dat het een altseason is.”

CZ ziet echter geen bijzondere redenen achter de prijsverhogingen van de altcoins. In sommige gevallen kan het te maken hebben met gebeurtenissen, zoals Elon Musk die een tweet plaatste over Dogecoin, maar voor de rest van de markt weet hij het niet.

Is Bitcoin nu een stablecoin?

CZ reageerde op de laatste prestatie van BTC en zei dat hij niet weet wat het actief precies boven de felbegeerde $10.000 zal brengen. Hij gelooft echter dat Bitcoin die barrière uiteindelijk zal doorbreken.

Hij zei het volgende:

“Ik weet eerlijk gezegd niet wat er nodig is om Bitcoin dit [$10.000] te laten doorbreken, maar ik denk dat het waarschijnlijk een kwestie van tijd wordt. Ik denk dat met alle macro-economische gebeurtenissen – de hoeveelheid kwantitatieve versoepeling en de hoeveelheid fiat de economie binnenstroomt – Bitcoin vroeg of laat zal uitbreken.

Op dit moment is Bitcoin erg stabiel geweest. Mensen hebben geroepen en grappen gemaakt dat het nu een stablecoin is.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN