Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers zal eerst dalen voordat we verder omhoog stijgen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) koers is al een lange tijd niet meer in de buurt gekomen van het hoogtepunt eind 2017, toen Bitcoin rond de $20.000 verhandeld werd. Verschillende investeerders geloofden erin dat we de jaren daarop in de buurt zouden komen van het hoogtepunt, maar dat gebeurde ook niet.

Toch blijven de meesten erin geloven dat dit binnenkort gebeurt en cryptocurrency handelaar TraderXO merkte op dat dit wellicht zal gaan gebeuren in 2021. Hij gaf wel aan dat de Bitcoin koers eerst nog richting de $4.500 kan dalen, voordat de bullmarkt gaat beginnen en we een nieuwe recordhoogte zullen bereiken. Echter zou dit betekenen dat we vanaf het huidige prijsniveau een daling van maar liefst 50% kunnen verwachten.

Dat er wat groots staat te gebeuren werd ook onlangs opgemerkt door een gerespecteerde analist. Hij gaf aan dat de Bollinger bands van Bitcoin op het strakst staan sinds oktober 2018. Dit betekent dat de koningsmunt de komende periode een flinke beweging zal gaan maken.

“Bitcoin – Daily BB’s zijn sinds oktober 2018 niet meer zo strak geweest – Ik hoop dat je je popcorn klaar hebt staan voor spektakel.”

Bitcoin koers richting de $100.000

De crypto-analist die vorig jaar de daling van Bitcoin nauwkeurig voorspelde, heeft zijn visie voor de Bitcoin koers bijgewerkt naar $100.000. Bovendien gaf hij wel aan dat BTC eerst zal dalen voordat het volgend jaar nieuwe prijshoogtes zal behalen.

Misschien vind je dit ook leuk:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN