Chainlink

Voormalig NBA speler plaatst bullish Twitter bericht over Chainlink

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Chainlink (LINK) heeft sinds vorig jaar een enorme groei doorstaan. Niet alleen op prijsniveau, maar ook de technologie die het bedrijf biedt wordt door veel bedrijven en start-ups geaccepteerd.

Wat is Chainlink?

LINK is een gedecentraliseerd platform dat smart contracts op de blockchain wil verbinden met applicaties uit de echte wereld. Het doel is om een veilige en betrouwbare toegang te bieden tot datafeeds, web API’s, IoT-apparaten, betalingssystemen, etc.

Investeerders die begin 2019 in Chainlink hadden geïnvesteerd hebben hun investering, als ze deze tot nu vandaag hebben laten staan, minimaal x15 zien gaan. Op het moment van schrijven staat de koers op $7,70 volgens CoinMarketCap.

Bron: CoinMarketCap

Chainlink is zo ver gekomen dat Kris Humphries het zelfs opvalt, een voormalig NBA-speler bij de Dallas Mavericks, Atlanta Hawks, Toronto Raptors die ooit getrouwd was met Kim Kardashian. Hij plaatste op 10 juli het volgende Twitter bericht:

“Sinds mijn eerste tweet over #ChainLink op 7 april, zijn er meer dan 45 aanvullende partnerships aangekondigd, zijn de referentiegegevens verhoogd van 29 naar 31 en is de prijs met 145% gestegen. Dit is een spel op lange termijn, maar deze overwinningen op korte termijn zijn indrukwekkend.”

Humphries merkte in april op dat in een wereld die “steeds meer afhankelijk is van data”, Chainlink belangrijk is, vooral nu de wereld overgaat op gedecentraliseerde en op blockchain gebaseerde systemen.

Netwerk groeit aanzienlijk

Het netwerk van Chainlink is sinds begin 2020 blijven groeien en zo bereikten de dagelijkse actieve adressen op het LINK-netwerk op 8 juli een nieuw hoogtepunt van 9.335. Dit volgens een recent rapport van Santiment:

Wat je misschien ook leuk vindt:

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN