Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers staat op punt van uitbreken

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) koers lijkt sinds gisteren eindelijk weer een beetje op te leven en de koningsmunt steeg gistermiddag boven de $9.400. Alhoewel BTC binnen het macrobereik tussen $9.000 en $10.000 blijft bewegen, geeft dit verschillende investeerders weer een sprankeltje hoop dat we wellicht weer de psychologische grens van $10.000 zullen gaan testen. Een flinke barrière waar BTC al een tijdje mee worstelt.

Bitcoin staat op uitbreken

De bekende financieel macro-analist en een voormalig hedgefondsbeheerder, Raoul Pal, suggereert dat binnenkort wellicht een flinke crypto rally kan beginnen. Hij is van mening dat de Bitcoin koers op het punt staat om flink uit te breken en de hele markt hoger zal brengen. Hij plaatste het volgende op Twitter:

“De tijd voor de crypto-rally lijkt snel te naderen. Bitcoin $BTC maakt zich hopelijk klaar om uit het kleine wigpatroon te breken.”

Raoul Pal gaf in een later bericht aan dat de bovengrens van deze kleine wigpatroon ook de bovengrens van een veel grotere wig is.

Bron: Twitter

De mannen van DoopieCash plaatsten recent een Twitter bericht waarin ze aangaven dat de Bitcoin koers aan het proberen is om de LTF downtrend te flippen. De analisten zien graag eerst een test van de $9.600 level en de koers die zich boven de $9.260 houdt.

Gisteren plaatsten wij een artikel van de bekende cryptocurrency analist CryptoMichael. Hij gaf aan dat als de Bitcoin koers eenmaal door de $10.000 breekt, de koningsmunt op korte termijn kan stijgen naar de $12,000 en vervolgens richting de $15,000-16,000.

CryptoMichaël verwacht verdere stijging

Gisterenavond plaatsten wij een analyse van CryptoMichaël. In deze analyse gaf hij aan dat hij verwacht dat de Bitcoin koers nog een verdere stijging gaat realiseren. Hij zei het volgende:

“Doordat de koers verdere stabilisatie heeft gevonden en door de $9,200-9,300 grens is gebroken, is het aannemelijk om een verdere stijging te verwachten.”

Hij ging verder met aangeven met welke weerstanden rekening gehouden moet worden:

“Deze kunnen gevonden worden op $9,600 en $10,000-10,500. Doordat de koers van Bitcoin vast zit in deze range, kunnen altcoins floreren en hun perspectieven laten zien.

Belangrijk is wel dat een doorbraak van de $10,000 grens voor een flinke versnelling kan gaan zorgen. Deze weerstand is nu al een jaar een weerstand. Hier doorheen breken zal ervoor zorgen dat veel traders zullen gaan instappen of hun stop/loss op hun short wordt geraakt.

Meestal dalen de altcoins in hun BTC waarde door zo’n beweging, dus hou het in de gaten! Koersdoelen als Bitcoin omhoog gaat? Mogelijk $12,000 en verder zelfs $15,000-16,000.”

Altcoins doen het sterk

Als we naar de altcoins kijken dan zien we dat de meeste het over algemeen goed doen en tekenen van kracht tonen. Zo is VeChain sinds 3 juli al met meer dan 80% gestegen en ging Dogecoin viral op social media-app Tik Tok en steeg het met meer dan 50%.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN