Bitcoin koers analyse

CryptoNL Trading Advice: VeChain (VET) koers analyse

Allereerst willen we CryptoNL Trading Advice bedanken voor deze VeChain (VET) koers analyse. Vergeet hen niet op Twitter te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

We hebben gisteren weer een kleine stemming gehouden in het Telegram-kanaal van CryptoBenelux, om te bepalen welke munt jullie graag geanalyseerd zouden willen zien. Uit deze stemming kwam deze week VeChain (VET). Dit betekent dus dat we de charts van VET erbij gaan pakken om te kijken waar de koers heen gaat.

Weekgrafiek VET koers

Bron: TradingView

De week grafiek van VET ziet er best goed uit. Op dit moment wordt er getrade ronde de weekelijkse S/R level en een candle close boven 106 sat zou ideaal zijn voor een verdere stijging. Op de weekgrafiek hou ik de volgende weerstandzones in de gaten 144 – 199 – 245.

De RSI bevindt zich prachtig in het bullish gedeelte en toont nog aardig wat bullish momentum. Echter is dit de 7e week boven de EMA en nog geen retest geweest. Zou er komende week een correctie kunnen komen of laat die nog even op zich wachten? Laten we de lagere timeframes erbij pakken om deze vraag te beantwoorden.

Daggrafiek VET koers

Bron: TradingView

Op de daggrafiek zitten we in de recente weerstandzone van de vorige high en lukt het tot op heden nog niet erdoor te komen. Wanneer we vandaag niet buiten het rode vlak sluiten dan is de kans op een (kleine) pullback aardig aanwezig richting de onderkant van de rode zone waar tevens confluence ligt van de trendlijn.

Alle EMA’s staan verder gunstig voor de bulls, de RSI is boven de 70 lijn gekomen en het bullish momentum begint toe te nemen.

4-uur-grafiek VET koers

Bron: TradingView

Op de 4-uur-grafiek lijkt VET een klein beetje te retracen, zolang we boven het groene balkje blijven ben ik voor vandaag nog bullish. Ik heb zelfs mijn eigen alerts gezet rond 105 satoshi om de PA (Price Action) te bekijken voor een instap.

De RSI laat ook duidelijk even een adem pauze zien maar is op dit moment al weer aan het bijtrekken. Het bullish momentum is iets afgenomen maar nog duidelijk aanwezig en hierdoor is het nog maar de vraag of mijn alerts wel getriggert gaan worden.

Blijf ook op de hoogte van de koersen van andere altcoins. In onze TA chat kanaal worden regelmatige technische analyses gedeeld of op aanvraag gemaakt. Vergeet ook niet om even onze nieuwe website te bezoeken www.bybitbulls.com

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN