Blockstack ico

Bitcoin-mining-gigant Ebang wil cryptocurrency-beurs lanceren

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De in China gevestigde Bitcoin-mining-hardwarefabrikant Ebang hoopt binnenkort een eigen cryptocurrency-beurs te lanceren. Dit zei de CFO van het bedrijf, Chen Lei, in een gesprek met Bloomberg BNN.

De CFO gaf aan dat het bedrijf, dat tevens onlangs zijn beursintroductie afgerond heeft op Nasdaq, van plan is een gereguleerde crypto-beurs te lanceren die buiten China zou opereren.

Ebang heeft onlangs een eerste openbare aanbieding (IPO) gedaan op Nasdaq ter waarde van $100 miljoen. Het geld zal worden gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe mining-hardware en voor de uitbreidingen van het bedrijf in het buitenland.

Buitenlandse klanten willen een crypto-beurs

Volgens de documenten die de firma bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft ingediend, wil de onderneming haar activiteiten uitbreiden naar nieuwe bedrijfstakken, zoals cryptohandel, om tegemoet te komen aan de behoeften van haar buitenlandse klantenbestand.

Het bedrijf is van plan zijn eigen mining-bedrijven en -pools op te richten om inkomsten te genereren en het bedrijf zal ook een crypto-handelsbeurs opzetten als onderdeel van zijn uitbreidingsstrategieën.

40% meer omzet

De mining-gigant is van plan om een beurs in het buitenland te lanceren, aangezien China cryptocurrency-handel toestaat. Hoewel het bedrijf in China is gevestigd, bevindt de holding zich op de Kaaimaneilanden.

Het bedrijf heeft onlangs een adviesdienst voor klanten opgezet die de omzet van het bedrijf, volgens Chen Lei, met 40% zou kunnen verhogen. De buitenlandse beurs kan de omzet van het bedrijf in 2022 mogelijk verdubbelen.

Bithumb ook bezig met beursintroductie

Vorige week plaatsten wij nog een artikel waarin duidelijk werd dat de Zuid-Koreaanse crypto-beurs Bithumb begonnen is met haar beursintroductie (IPO) en maakt daarbij gebruik van Samsung Securities als uitgiftebegeleidende bank.

Bithumb wordt echter naar verluidt geconfronteerd met een aantal potentiële obstakels voor hun IPO, namelijk recente problemen omtrent crypto-belasting.

Vorige maand kondigde het Ministerie van Economische Zaken en Financiën van Zuid-Korea plannen aan om cryptocurrencies te belasten, en zei dat meer details in juli zullen worden onthuld.

Lees het volledige artikel hier!

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN