CryptoBenelux

BitMEX lanceert diensten voor zakelijke klanten

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Crypto-derivatenbeurs BitMEX heeft de lancering van een nieuw programma met voordelen voor zijn zakelijke klanten aangekondigd. Het doel is om verbeterde beveiligingsservice, klantenservice en boekhouding aan te bieden. Dit maakte BitMEX op 22 juni bekend.

Accounts op BitMEX, die niet het eigendom zijn van en beheerd worden door een individu, kunnen er nu voor zorgen dat hun BitMEX-bezit het wettelijke eigendom van de onderneming is.

BitMEX zei het volgende in het blogbericht:

“De nieuwe functies zijn gemaakt voor klanten die verschillende eigendomsstructuren voor hun accounts nodig hebben, de middelen voor hun werknemers om toegang te krijgen tot accounts en deze te beheren, en beveiligingsvereisten.”

De derivatenbeurs verklaarde echter ook dat opties zoals inloggen met meerdere gebruikers en directe overdracht tussen accounts later in 2020 beschikbaar zouden zijn.

Arthur Hayes verwacht dat meer grote investeerders in bitcoin zullen investeren

De CEO van BitMEX, Arthur Hayes, had eerder gezegd dat hij verwacht dat meer institutionele beleggers de komende tijd in Bitcoin zullen investeren. Arthur Hayes maakte deze voorspelling nadat Paul Tudor Jones, een legendarische belegger in hedgefondsen, onthulde dat hij ook in Bitcoin (BTC) geïnvesteerd had.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN