BitMEX lanceert diensten voor zakelijke klanten

Crypto-derivatenbeurs BitMEX heeft de lancering van een nieuw programma met voordelen voor zijn zakelijke klanten aangekondigd. Het doel is om verbeterde beveiligingsservice, klantenservice en boekhouding aan te bieden. Dit maakte BitMEX op 22 juni bekend.

Accounts op BitMEX, die niet het eigendom zijn van en beheerd worden door een individu, kunnen er nu voor zorgen dat hun BitMEX-bezit het wettelijke eigendom van de onderneming is.

BitMEX zei het volgende in het blogbericht:

“De nieuwe functies zijn gemaakt voor klanten die verschillende eigendomsstructuren voor hun accounts nodig hebben, de middelen voor hun werknemers om toegang te krijgen tot accounts en deze te beheren, en beveiligingsvereisten.”

De derivatenbeurs verklaarde echter ook dat opties zoals inloggen met meerdere gebruikers en directe overdracht tussen accounts later in 2020 beschikbaar zouden zijn.

Arthur Hayes verwacht dat meer grote investeerders in bitcoin zullen investeren

De CEO van BitMEX, Arthur Hayes, had eerder gezegd dat hij verwacht dat meer institutionele beleggers de komende tijd in Bitcoin zullen investeren. Arthur Hayes maakte deze voorspelling nadat Paul Tudor Jones, een legendarische belegger in hedgefondsen, onthulde dat hij ook in Bitcoin (BTC) geïnvesteerd had.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!