Bitcoin koers

Blockchain bedrijf koopt 17.000 Bitcoin Mining Rigs van Bitmain

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het Amerikaanse blockchain bedrijf Core Scientific heeft een overeenkomst gesloten met de Chinese producent van mining bouw hardware Bitmain, en zal de volgende generatie Bitcoin (BTC)– mining machines kopen. Dit maakte het bedrijf bekend in een persbericht.

In totaal zullen er meer dan 17.000 S19 Antminers gekocht worden. Hiermee wordt naar verluidt het grootste aantal S19-machines ooit gekocht door één blockchain bedrijf.

Kevin Turner, president en CEO van Core Scientific zei het volgende:

“Onze voortdurende aankopen te midden van deze wereldwijde pandemie hebben aangetoond dat ons team in staat is om onze groeiende lijst van institutionele klanten met succes te bedienen. Dit doen we met de nieuwste en meest efficiënte apparatuur.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Core Scientific heeft de eerste van Bitmain’s nieuwste ASIC-mijnwerkers ontvangen en is deze getest. Het bedrijf heeft succes gezien bij het vergroten van de bestaande hashrate om een ​​110 TH / s ± 3% te bereiken.”

Cann heeft aangegeven dat de regelgeving voor Bitcoin mining in Noord-Amerika stabiel is geworden. Dit heeft voor zekerheid in de sector gecreëerd, waardoor investeerders en miners naar de regio zijn getrokken.

Snel Bitcoin (BTC) kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN