Ripple

XRP koers noteert al 900 dagen lower highs

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De afgelopen jaren zijn niet goed geweest voor de XRP koers. Na de flinke stijging richting $3,84 in januari 2018, bezweek het digitale activum aan de verkoopdruk en kelderde met de rest van de cryptocurrencies naar de huidige koers van $0,18.

Terwijl andere crypto’s erin geslaagd zijn om weer een aantal niveau’s terug te veroveren, zit XRP vast in een sleur. De munt is nu meer dan 94% gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit en heeft recentelijk zelfs afstand moeten doen van zijn plek als ‘s werelds derde grootste cryptocurrency.

Een bekende technische analist gaf onlangs aan dat XRP al meer dan 900 dagen lower highs heeft neergezet. Pentoshi, technisch analist bij crypto onderzoekshuis BlockFyre, tweette het volgende:

Pentoshi merkte op dat de op XRP al 901 dagen een gestage macro-neerwaartse trend doormaakt. Volgens hem zou XRP in de nabije toekomst een nieuwe daling naar $0,15 kunnen verwachten – maar er is een zilveren randje. Hij gelooft namelijk dat 15 cent “een aantrekkelijke langetermijn entry” zou kunnen zijn die het begin van een nieuwe bullish cyclus zou markeren.

1xbit

PlusToken dump kan de daling versnellen

In het bijzonder bevat een portemonnee die is gekoppeld aan de Ponzi ten minste 485 miljoen XRP, zoals opgemerkt door de oprichter van xrplorer, Thomas Silkjær, die ook verklaarde dat eerder deze week een aanzienlijk aantal XRP-tokens naar HBTC, Huobi en OKEx werd gestuurd.

Hij tweette het volgende:

De grote vraag is nu of de XRP-markt zo’n intense verkoopdruk kan opvangen of dat de koers echt zal gaan dalen tot $0,15?

Snel XRP kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN