Oprichter van Barstool Sports is nog steeds bullish op Bitcoin

David Scott Portnoy, een Amerikaanse internetberoemdheid en oprichter van Barstool Sports, heeft recent zijn Bitcoin (BTC) video die hij in 2017 plaatste geretweet. Hij laat hiermee zien dat zijn mening over de grootste cryptocurrency niet is veranderd en dat hij nog steeds bullish is op Bitcoin.

David Portnoy zit al een tijdje in het Bitcoin spel

“Voor iedereen die me in het #Bitcoin-spel probeerde te krijgen, Ik heb deze video gemaakt in 2017. Ik voel me nog steeds zo.”

In de video legt David Portnoy uit dat hij in 2017 een Bitcoin investeerder is geworden, omdat iedereen in dat jaar over de koningsmunt sprak. Dat gaf voor hem de doorslag om de munt in te slaan.

Verder vertelde David Portnoy het volgende in de video:

“Ik weet niet hoe ik Bitcoin moet uitgeven. Ik weet niet hoe ik ze moet krijgen. Je moet naar deze exchange gaan, genaamd Coinbase, en zo koop je ze en ze blijven maar offline gaan omdat te veel mensen proberen BTC te kopen Het geheel wordt beheerd door de Winklevoss-tweeling.”

Tyler Winklevoss reageert

De video kwam ook aan bij de mede-oprichter en CEO van Gemini exchange, Tyler Winklevoss, en hij reageerde met het volgende:

“Dave, ik leer je over Bitcoin als je me leert over pizza. Deal?”

Beroemdheden en Bitcoin

Op 15 mei ging een tweet viral van de auteur van Harry Potter, J.K. Rowling, die haar op dat moment haar interesse in Bitcoin toont. De auteur kreeg enorm veel reacties en werd constant getagd door verschillende BTC liefhebbers. Achteraf heeft ze aangegeven dat ze spijt heeft van de tweet.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!