Bitcoin koers daling richting $8.300 mogelijk volgens analist

De Bitcoin (BTC) koers heeft na de daling in maart erg goed gepresteerd en is al een tijdje niet onder de $9.000 gekomen. Desalniettemin is er nog veel onduidelijkheid over waar de Bitcoin koers heen zal gaan, want lang boven de psychologische grens van $10.000 kon het ook niet blijven.

Bitcoin koers richting de $8.300 is mogelijk

Cryptocurrency analist King Thies beweert dat Bitcoin binnenkort een mooie sprong boven de psychologische grens van $10.000 kan maken. Volgens hem neemt de Bitcoin dominantie toe, wat inhoudt dat er geld vanuit de altcoins naar Bitcoin stroomt. Echter geeft hij aan dat een daling richting de $8.300 nog mogelijk is voordat we richting het prijsniveau van $10.000 stijgen.

“Bitcoin dominantie is op weg naar 66% en dus klaar om te stijgen. Dit betekent dat er geld uit altcoins stroomt, ongeacht de richting van #BTC. Met #BTC dat daalt vanaf ergens midden in de $9k, heb ik aankopen op het niveau van $8,9k en rebuys rond $8,3k. Ik verwacht WEL binnenkort een sprong van meer dan $10k, waarbij de S / R op $ 10.3k wordt omgedraaid.”

Zijn overtuiging is dus voornamelijk gebaseerd op de dominantie van Bitcoin, die momenteel 64,8% bedraagt. De Bitcoin dominantie is simpelweg het aandeel van Bitcoin in de hele markt voor cryptocurrency.

1xbit

CryptoCoinTalk

Onze partners van CryptoCoinTalk geven momenteel aan dat we nog steeds rangen op de hogere tijdframes en hoe langer we hier consolideren, des te groter de uitbraak zal zijn (omhoog of omlaag). Volgens de analisten neemt het volume af en verwachten ze dat $BTC binnenkort een kant zal kiezen.

Ze voegden er het volgende aan toe:

“Op de lagere timeframe hebben we ook een kleinere range gevormd. We verloren het midden punt van de range maar claimden het terug. Veel stop-hunts en een slecht aflezende prijsactie, dus geen geweldige handelsomgeving. Als we de onderkant range verliezen, zien we mogelijk een beweging naar het dieptepunt van de hoge timeframe rond 8550 dollar.”

Bron: Twitter

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!