CryptoNL Trading Advice: Cardano (ADA) koers analyse

Allereerst willen we CryptoNL Trading Advice bedanken voor deze Cardano (ADA) koers analyse. Vergeet hen niet op Twitter te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

We hebben vandaag weer een kleine stemming gehouden in het Telegram-kanaal van CryptoBenelux, om te bepalen welke munt jullie graag geanalyseerd zouden willen zien. Uit deze stemming kwam Cardano (ADA). Dit betekent dus dat we de charts van Cardan (ADA) erbij gaan pakken om te kijken waar de koers heen gaat.

Cardano (ADA) koers weekgrafiek

Bron: TradingView

ADA zit voor de 4e week al in de range van 712 – 895 en na de bearish candle van vorige week is er deze week een retrace geweest richting de fibonaci 0.618 (heeft hem net niet aangetikt). Wanneer we een week sluiting krijgen zoals de candle nu is, dan hebben we een leuke candle staan die laat zien dat de bulls er in in hebben.

De RSI bevindt zich net onder de 70 lijn in de ‘stieren arena’ en er lijkt nog genoeg bullish momentum te zijn.

Wanneer we de 895 flippen dan ligt de weg open naar de volgende weerstandszone (op 1204) waar tevens de weekly EMA-100 zich bevindt. Dit is een stijging van zo’n 35%.

1xbit

Cardano (ADA) koers daggrafiek

Bron: TradingView

Op de daggrafiek zien we een bearish rejection op de weekly S/R level die we ook weer terug zien op de RSI. Deze heeft namelijk de EMA getest en rejected. Momenteel gaat de RSI weer niemandsland in.

De EMA’s on chart staan nog bullish en zolang er een daling plaatsvindt, maar de koers weet boven de gele trendlijn te sluiten, ben ik bullish op ADA.

Cardano (ADA) koers 4-uur-grafiek

Bron: TradingView

Op de 4-uur-grafiek hebben we een P/S flip gehad en lijken de bulls er weer zin in te hebben. Eigenlijk is bijna alles gunstig voor een stijging. De EMA’s bullish en de RSI gebounced vanaf de mediaan, alleen nog wel onder de EMA. Als die deze ook nog weet te flippen dan kan het niet anders dan dat we de oranje lijn weer gaan bezoeken.

Blijf ook op de hoogte van de koersen van andere altcoins. In ons TA kanaal worden regelmatig technische analyses gedeeld of op aanvraag gemaakt. Vergeet ook niet om even onze nieuwe website te bezoeken www.bybitbulls.com.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!