Ethereum koers op weg richting de $300, aldus analist

De Ethereum (ETH) koers heeft een mooie stijging gehad de afgelopen maand van meer dan 20%. De op één na grootste cryptocurrency beweegt inmiddels al een paar dagen zijwaarts tussen de $235 en $245 en staat op het moment van schrijven op $240 dollar.

Ethereum koers richting de $300 dollar

Verschillende cryptocurrency analisten laten zich positief uit over de Ethereum koers en diverse factoren wijzen erop dat Ethereum de komende periode verder zal stijgen. Zo voorspellen analisten dat Ethereum binnenkort de $300 dollar kan bereiken.

De bekende cryptocurrency analist CryptoMichael zei op Twitter dat Ethereum er geweldig uitziet en $300 dollar een potentieel doel is.

“Over het algemeen ziet het er geweldig uit. Ik zou liever wat meer consolidatie zien (net als de push naar $215). In dat opzicht is $215-220 een potentiële zone voor longs. Over het algemeen verwacht ik, zolang groen geldt, verdere voortzetting met potentiële doelen van $300.”

Een andere analist plaatste ook een bericht op Twitter waarin hij aangaf waarom hij zo bullish op de Ethereum koers is. Hij zei het volgende:

“ETH bracht de liquiditeit twee keer naar boven en ‘bears’ kunnen dit nog steeds niet naar beneden halen. Dit geeft me de indruk dat ETH bullish blijft.”

https://twitter.com/ByzGeneral/status/1269271425455738880

Eerder plaatsten wij al een artikel waarin een analist een grafiek van de Ethereum koers laat zien, die volgens hem momenteel in een stijgende ‘channel’ zit en de prijs in de aankomende periode aanzienlijk zou kunnen doen laten stijgen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!