VeChain Nieuws

CryptoNL Trading Advice: VeChain (VET) koers analyse

Allereerst willen we CryptoNL Trading Advice bedanken voor deze VeChain koers analyse. Vergeet hen niet op Twitter te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

We hebben deze week weer een stemming gehouden in het Telegram-kanaal van CryptoBenelux, om te bepalen welke munt jullie graag geanalyseerd zouden willen zien. Uit deze stemming kwam altcoin VET (VeChain). Dit betekent dus dat we de charts van VET erbij gaan pakken om te kijken waar de koers heen gaat.

Weekgrafiek VeChain koers

Bron: TradingView

Op de weekgrafiek van VET/USDT zijn ze momenteel bezig met een weerstandsniveau te breken, met de EMA-55 die er nog boven die nog wat weerstand biedt. De RSI staat boven mediaan en EMA en lijkt richting de ‘stierenarena’ te gaan. Tevens staan de RSI, MFI en stoch in de richting van de stieren. Laten we eens verder gaan inzoomen voor meer details.

1xbit

Daggrafiek VeChain koers

Bron: TradingView

Op de daggrafiek zitten we in een opwaarts kanaal en, na het breken van het weerstandsniveau, hebben we een deftige retest gehad op de zone en tevens de EMA-200. Je kunt deze retest zien in het rood omcircelde gedeelte. Momenteel zijn we aan de bovenkant van het kanaal aan te traden en is de RSI afgewezen op de 70 lijn. Een kleine retrace zou nu een logisch gevolg zijn want ook de MFI en stoch staan nu in overbought. Let op! Overbought betekent niet automatisch een daling van de koers.

4-uur-grafiek VeChain koers

Bron: TradingView

Op de 4-uur-grafiek is de afwijzing van de trendlijn goed te zien. Ook de RSI vertrekt uit de ‘stierenarena’ en kruist de EMA bearish.

Wanneer we de fibonacci over de laatste wave trekken dan zien we de golden pocket zone rond de vorige HH zitten. Grote kans dat we tot daar gaan retracen (dit zal ongeveer rond de 0.005089 zijn). Of dat het punt zal zijn dat we weer gaan stijgen is lastig te zeggen en dat moeten we op dat moment gaan meemaken. Bouncen op de golden pocket zou wel het mooiste scenario zijn en wanneer dat plaatsvindt is er een redelijke kans dat we het kanaal aan de bovenkant gaan breken.

Conclusie

Zolang we binnen het opwaartse kanaal blijven, ben ik bullish op VET/USDT. Dit houdt in dat we boven 0.0045 moeten blijven. Zakken we daar doorheen, dan ligt het eerst volgende ondersteuningsniveau op 0.0037.

Weerstand zullen we ondervinden rond de koers van 0.006230, dit is op de daggrafiek net onder de wekelijkse weerstandsniveau (blauwe blok). Wanneer we deze doorboren dan kunnen we gaan kijken naar 0.01.

Blijf ook op de hoogte van de koersen van andere altcoins. In onze TA chat kanaal worden regelmatige technische analyses gedeeld of op aanvraag gemaakt. Vergeet ook niet om even onze nieuwe website te bezoeken www.bybitbulls.com

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN