Brave browser integreert videogespreksservice

De op privacygerichte blockchain-webbrowser, Brave, heeft in haar bestaande browser een videogespreksservice toegevoegd met end-to-end encryptie. Dit maakte het bedrijf bekend via Twitter.

“Onze Nightly versie voor Noord-Amerika bevat nu Brave Together, onze privé- en onbeperkte videogesprekservice op basis van open source van Jitsi.”

Met de nieuwe service genaamd Brave Together, hebben gebruikers de mogelijkheid om met twee deelnemers videogesprekken te voeren. Alle Brave gebruikers hebben toegang tot de functie, zonder dat zij zich hoeven aan te melden. Brave test de nieuwe update momenteel op de ontwikkelingsversie van de browser genaamd Brave Nightly. De nieuwe functie is dus eigenlijk nog in testmodus met onvolledige functies.

De nieuwe stap om een nieuwe videogesprekkenservice aan te bieden komt grotendeels door de coronacrisis en lockdown. Door de huidige omstandigheden zag de bekende videoconferentie software Zoom een aanzienlijke toename in gebruikers, maar kwam het tekort op het gebied van privacy en beveiliging. De organisatie SpaceX van Elon Musk had zelfs haar werknemers verboden om gebruik te maken van de Zoom vanwege enorme bezorgdheid over de privacy en beveiliging.

Brave integreert crypto widget van Binance

Eerder voegde Brave ook al de Binance widget aan zijn browser toe, met als doel om gebruikers op zijn nieuwe tabbladpagina te laten handelen in cryptocurrencies.

1xbit

Wat is Brave browser?

De Brave browser is een internet browser zoals bijvoorbeeld Firefox of Chrome. Brave blokkeert advertenties en website trackers en is echt een privacy browser. Je kent het vast wel.. Je bent eindelijk rustig op een website aan het surfen en ontvangt plotseling ongevraagd een advertentie op je beeldscherm. Hoe irritant is dat?! 

Bij de Brave browser heb je zelf de mogelijkheid om te bepalen of je advertenties in beeld wilt krijgen of niet. Kies je hier wel voor.. dan is het voordeel dat je ook nog eens wordt betaald voor het bekijken van deze advertenties. Je leest het goed, voor het bekijken van advertenties kun je vanaf nu dus betaald worden in cryptocurrency. Heb je de browser nog niet gedownload? Klik dan hier!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!