Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers waarschijnlijk nog naar de $8.500

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) koers heeft meerdere keren geprobeerd om de psychologische grens van $10.000 te breken, echter zonder succes. In tegenstelling tot het feit dat Bitcoin stabiel boven de $10.000 bleef, daalde de koers vaak snel weer onder de psychologische grens. Echter blijft de Bitcoin koers duiden op besluiteloosheid onder handelaren met zijwaartse prijsactie. Een technische analist genaamd CryptoDude merkte op dat Bitcoin momenteel een zogenaamde Adam and Eve-top vormt en plaatste het volgende bericht:

$BTC geeft het gevoel dat dit een Adam and Eve top wordt. $8.500 is nog ver naar beneden, maar een break richting dat punt zou dit moeten bevestigen. Bears nemen hun posities in.”

Bitcoin richting $7.800

Ook onze partners van DoopieCash hebben de Bitcoin koers geanalyseerd en plaatste een twitter bericht waarin ze zeiden dat “ze graag een explosieve impuls willen zien richting de $10.500, waarin we het liefst direct stijgen naar de $11.500”. “Anders is de kans groot dat we zullen terugkeren naar $8.700, maar waarschijnlijk $7.800.

Ook gaven ze in een latere tweet aan dat het voor BTC tijd is om te beslissen welke kant we opgaan.

Tuur Demeester voorspelt $50.000 BTC

Eén van de meeste gerespecteerde Belgische Bitcoin analisten, Tuur Demeester, heeft gezegd, dat de Bitcoin koers richting de $50.000 kan stijgen. Ook gaf hij aan dat we, ná de Bitcoin halvering, niet meer onder de $6.000 zullen komen.

Hij plaatste een afbeelding op zijn Twitter acount waarmee hij liet zien dat er genoeg ruimte is voor iedereen om te accumuleren. Deze nieuwe accumulatie periode zal waarschijnlijk weer zorgen voor een nieuwe BTC rally.

Snel Bitcoin kopen? Doe dat meteen op Bitcoinmeester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen. Je kan ons ook volgen op Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN