Bitcoin Quantum Supremacy

Bitcoin koers kan nog dalen naar $6.400, volgens analist

De Bitcoin (BTC) koers heeft sinds de crash van ‘black thursday’ een positieve flow te pakken. De Bitcoin koers daalde tijdens de crash onder de $4.000 en steeg in minder dan twee maanden naar de $10.000. Een stijging van meer dan 150%. Echter daalde Bitcoin bijna 20% in de afgelopen uren en staat de Bitcoin koers op het moment van schrijven op $8.620.

Wat gaat de Bitcoin koers doen?

De prominente handelaar die in 2019 de retracement van de Bitcoin koers naar $6.400 voorspelde, verwacht dat BTC nog weleens dezelfde richting op zou kunnen gaan. Hij wees op een een fractal van een eerdere rally in de historie van Bitcoin. Deze fractal voorspelt dat de cryptocurrency de komende weken zal dalen tot $6.400. Vanaf de huidige koers zou dit ongeveer een daling van 25% zijn.

Bitcoin nog richting de $9.350

De bekende cryptocurrency analist CryptoMichael gaf vandaag in een Twitter bericht aan, dat hij verwacht dat de Bitcoin koers nog de $9.350-9.500 zal gaan testen. Hij plaatste het volgende bericht:

Koop bij een gerucht, verkoop bij het nieuws. Piek net voor de halvering. Daarna -> consolidatie en altcoins beginnen te versnellen met $BTC. De zomer van altcoins, terwijl $BTC de hype verliest door halvering. Ik verwacht dat we nog $9.350-9.500 gaan testen.”

Wat denken jullie? Gaan we verder omhoog of verwachten jullie een daling? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN