Ripple

Ripple (XRP) koers ziet er bearish uit

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Ripple (XRP) heeft het de afgelopen tijd zwaar te verduren gehad en verschillende analisten hebben dan ook veel kritiek op de munt geuit. Na het uitbrengen van de cijfers van het kwartaal 1 XRP-marktenrapport, werd het er allemaal niet veel beter op. Het bedrijf rapporteerde namelijk een daling van 87 procent in het eerste kwartaal van 2020.

Deze prestaties gingen velen niet voorbij en er werd dus meteen gespeculeerd over de toekomst van de cryptocurrency. Het lijkt er nu zelfs op dat de Ripple koers onder een belangrijke ondersteuningsniveau is gedaald.

Verschillende analisten geloven dan ook dat het er niet al te best uit ziet voor XRP en vermoeden de komende weken “ernstig bloed”. Sommigen noemen het zelfs een “doodlopende weg”.

Weekly close

Een bekende analist op Twitter met 23k volgers, genaamd Livercoin, liet een grafiek zien waarop duidelijk te zien is dat XRP door zijn support gedaald is.

$XRP en $EOS zijn naar mijn mening opnieuw ‘gestorven’ met deze weekly close.”

Ripple nooit meer boven de $1.00

Cryptocurrency-analist BigCheds (met meer dan 77k volgers op Twitter), deed een gewaagde uitspraak. Hij beweerde zelfs dat XRP nooit meer boven de $1.00 zal komen. Hij zei:

Noem me gek, maar ik denk niet dat $XRP #Ripple ooit weer $ 1,00 zal breken, laat staan $ 3,00.

BigCheds kreeg veel reacties op zijn Twitter bericht, waaronder die van NebraskanGooner. De laatstgenoemde is het namelijk eens met zijn uitspraak over Ripple en denkt dat dit een serieuze mogelijkheid is.

“Veelste hard ‘gepumpt’ en daarna nog sneller ‘gedumpt’. Het is al één van de zwakste munten sinds 2017.”

De bovengenoemde analisten zijn niet de enige die erg bearish zijn op de Ripple koers. Ook veteraan handelaar Peter Brandt sprak ook over XRP en zei het volgende:

Ik ben een fan van eenvoud in een grafiek. Deze grafiek vertelt me dat de bag holders(die> 40 Bil XRP’s moeten dumpen) $XRPBTC ondersteunen op .000023 tot .000024. Verkopers zijn agressiever geworden sinds oktober ’19. Als de bag holders weer weggaan, dan kunnen we dalen tot $ 0,00001

Daarnaast legde Peter Brandt uit dat hij op dit moment bullish is op zowel Bitcoin als Ethereum. Hij is van mening dat Ripple een “doodlopende weg” is.

Ik ben super bullish $BTC & $ETH. Ik heb alleen geprobeerd mensen te waarschuwen dat $XRP een gemanipuleerde markt en een doodlopende weg is.”

Bron: Twitter

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Ripple (XRP), maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN