Charles Hoskinson

Tron Foundation geeft geen commentaar op het mogelijk ontvangen van $2,4 miljoen van Amerikaanse regering

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

In een nieuwsbericht van Jinse Finance van 5 mei, waarin wordt verwezen naar “rapporten van buitenlandse media”, wordt aangegeven dat Tron “17 miljoen yuan” (ter waarde van ongeveer 2,4 miljoen dollar) heeft ontvangen van de Amerikaanse regering. Daarnaast zou er nog een tweede batch aan zitten te komen. Het is op dit moment niet duidelijk waar die “buitenlandse mediaberichten” vandaan komen.

De Tron Foundation heeft geweigerd commentaar te geven op het artikel dat in Chinese media circuleert. Vertegenwoordiger van Tron, Ryan Dennis, zei het volgende tegen The Block:

“We zijn een privébedrijf en omdat dit een financiële kwestie is, kunnen we geen commentaar geven. Ik ben echter blij om te delen dat het onze eerste prioriteit is om altijd de wetten / regels / voorschriften van de bestuursorganen, waarin we onze wereldwijde gemeenschap opbouwen, te volgen.”

De CARES-wet, die eind maart werd ondertekend, omvatte honderden miljarden dollars aan noodfondsen voor getroffen Amerikaanse bedrijven. Het wetsvoorstel, ter waarde van $2,2 biljoen, is de grootste stimuleringswetgeving in de moderne Amerikaanse geschiedenis.

Het programma heeft sinds de uitrol echter veel kritiek gekregen. Kleine bedrijven hebben gezegd dat ze het programma bij het begin niet konden aanboren vanwege een stroom van verzoeken, en rapporten hebben sterk aangegeven dat grotere bedrijven met bankrelaties sneller toegang konden krijgen. Vorige maand werd een tweede aanvraag van financiering voor loonbescherming goedgekeurd.

Gezien het feit dat Tron geen commentaar gaf, is het mogelijk dat de entiteit in San Francisco, met succes een aanvraag voor het stimuleringspakket heeft ingediend. Tron is ook eigenaar van BitTorrent, een ander in de VS gevestigd bedrijf.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals TRX, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN