Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers zit in een bull-pennant en is zeer bullish, aldus analist

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) koers staat op moment van schrijven ongeveer op $9.100 en met nog minder dan een week te gaan zal de derde Bitcoin halvering plaatsvinden. Het wordt dus erg spannend hoe Bitcoin hier op gaat reageren, maar volgens verschillende analisten ziet het er positief uit en is de cryptocurrency goed gepositioneerd om verder opwaarts te zien. Door de huidige technische sterkte kan BTC kan binnenkort de regio van $10.000 voorbijstreven.

Wil jij weten wanneer de Bitcoin halving precies zal plaatsvinden? Klik dan hier!

Bitcoin in een bullish pennant

Op maandag bereikte Bitcoin nog even een lage punt van $8.522, volgens cijfers van Binance. Dit was voor de meesten een goed moment om nog extra BTC te accumuleren. Mochten we weer de $9.400 bereiken, dan is de kans groot dat we boven de resistance uitkomen en de $10.500 gaan opzoeken.

Het viel cryptocurrency handelaar Crypto_rand op dat we momenteel een bullish pennant pattern aan het vormen zijn. Dit zorgt meestal voor een uitbraak naar boven en in dit geval zou dit weleens de weg richting $10.500 kunnen zijn.

Doopiecash

Ook volgens onze partners van DoopieCash ziet de Bitcoin koers er rooskleurig uit. Als het aan hun ligt dan kunnen we op zeer korte termijn de $10.000 dollar bereiken.

In een eerder artikel die wij schreven, zei de mede-oprichter van Morgan Creek Digital, Jason A. Williams, dat de Bitcoin koers echter nog $10k zal bedragen vóór de halvering. Hij tweette het volgende:

Wat denken jullie dat de BTC koers gaat doen? Laat het ons weten op onze socials!

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN