OceanEx Nieuws

OceanEx Launches BTC Shark Fin Structured Product – Verdien tot 28.5% jaarlijks rendement op Bitcoin

OceanEx, een door Artificial Intelligence (AI) aangedreven platform voor de handel in cryptocurrencies, heeft zijn stakingplatform CryptoFarm volledig geüpgraded en het gestructureerde Shark Fin-product gelanceerd.

Het eerste Shark Fin-product genaamd Shark BTC 6-Day bood tot 32,5% verwacht jaarlijks rendement. Naar verluidt is het Second Shark Fin-product met een jaarlijks rendement van maximaal 28,5%. De start registratie gaat om 16:00, 30 april open tot 22:00, 2 mei 2020 (UTC + 8).

Introductie van Shark Fin Gestructueerde product

Gestructureerde Shark Fin producten bestaan al een tijdje in de traditionele finance en worden veel gebruikt in verschillende onderliggende activa. Gestructureerde producten van OceanEx Shark Fin volgen de basislogica van traditionele gestructureerde Shark Fin producten en gebruiken in plaats daarvan cryptocurrency als onderliggende activa. Het biedt gebruikers van waardeinvesteringen op lange termijn nog een keuze en behaalt ondertussen een hoger verwacht jaarrendement dan andere financiële producten, waardoor het ongetwijfeld aantrekkelijker is.

Registratieregels

Registreer jouw OceanEx-account: LINK

Start jouw registratie: Klik hier!
Inschrijvingsperiode: 6:00, April 30th to 22:00, May 2nd, 2020 (UTC+8)
Lock-up periode: 16:00, 30 april tot 22:00, 2 mei 2020 (UTC + 8)
Totaal lock-up bedrag: 30 Bitcoin
Min. lock-up per gebruiker: 0,001 Bitcoin

Verwachte rendementen op jaarbasis

  1. Situatie 1: 3% Als de prijs van Bitcoin tijdens de lock-up periode lager dan (of gelijk aan) $7600 of hoger dan (of gelijk aan) $9600 is, zal de investeerder het verwachte jaarlijkse rendement van 3% behalen.
  2. Situatie 2: 23.5%~28.5% Als de prijs van Bitcoin altijd in het bereik van $ ** 00 ~ $ ** 00 lag tijdens de lock-up periode, zal de investeerder het verwachte jaarlijkse rendement van **% ~ **% behalen op basis van de Bitcoin prijs.

Momenteel is staking vrij populair in de cryptowereld. Vooral geschikt voor HODLers van cryptocurrencies, aangezien het rendement betrouwbaar is met een relatief laag risico. CryptoFarm, het stakingplatform van OceanEx, heeft een lage risicowaarde dat gebruikers een relatief stabiele oplossing voor activagroei biedt.

Vergeleken met de actieve handelsstrategie, die frequente handel en monitoring van de volatiele markt vereist, is CryptoFarm aantrekkelijker voor gebruikers die geen winstgevende handelsstrategie hebben, niet genoeg tijd hebben om de markt te bestuderen of waardebeleggers op lange termijn zijn.

Over OceanEx

OceanEx Digital Asset Trading Platform maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie-technologieën om een ​​veilige en uiterst vloeiende digitale valutahandelmarkt te bieden. Tevens is het in staat tot uitgebreide kwantitatieve handel en biedt het een uitgebreide set van investeringsinstrumenten en -producten, om aan de behoeften van alle soorten investeerders en investeringsstrategieën te voldoen.

Het OceanEx team bestaat uit leden die afkomstig zijn van Morgan Stanley, BNP Paribas, Deloitte, Samsung Electronics Research Institute, Cisco en andere internationaal bekende bedrijven. OceanEx zet zich in voor het creëren van professionelere digitale handelsdiensten voor beleggers.

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN