Bitcoin koers

Bitcoin koers weer boven $7.000, maar wat nu?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Op het moment van schrijven is de Bitcoin koers weer boven de $7.000 uitgebroken en staat momenteel op $7.137. Maar hoe komt het dat de munt weer opeens zo flink gestegen is?

Moeilijkheidsgraad bereikt ATH

Een aantal analisten denken dat het komt omdat het Bitcoin-netwerk een nieuw hoogtepunt bereikt heeft. De moeilijkheidgraad vestigde namelijk een nieuw record van 13,30 TH/s, wat een stijging van 5% betekent ten opzichte van vorige maand.

Bron: BTC.com

De Bitcoin koers is vandaag behoorlijk gestegen en brak wederom boven de grens van $7.000 uit. De prijs stuiterde op de belangrijke ondersteuningsniveaus van de bearish wedge-ondersteuning op $6.800 in de eerdere handelsuren van de Aziatische markt, wat neerkomt op een intraday-stijging van meer dan 4% in het BTC/USD-paar.

Gaan we verder stijgen?

De prijspiek wordt waarschijnlijk toegeschreven aan de wereldwijde instabiliteit op de traditionele oliemarkt en de groei van de moeilijkheidsgraad in de afgelopen dagen. Bovendien veroorzaakt de aanstaande halvering voor opschudding op de markt, aangezien de gesprekken de ronde doen of de prijs zal stijgen of zal gaan dalen, na het halveringsevenement.

Anbessa Capital, een bedrijf voor crypto-analyses, waarschuwt investeerders echter, omdat de bulls worstelen om belangrijke weerstandsniveaus te doorbreken. Volgens de analyse moeten de bulls de Bitcoin koers boven het weerstandsniveau van $7.400 duwen om effectief de bull run te beginnen. Een prijssluiting boven de Fibonacci-weerstand is ook belangrijk voor de bulls om de markt te draaien in hun voordeel.

Het bedrijf tweette het volgende:

Laten we op z’n minst wachten tot Bitcoin erin slaagt deze sterke weerstand te doorbreken, gevolgd door fib weerstand, voordat je te opgewonden raakt.

De Binance-waarschuwing “Bitcoin over 7000″ betekent niets. Geduld, pas op en wees voorzichtig!”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN