Facebook Coin

Facebook’s Libra project op zoek naar 50 nieuwe medewerkers in Ierland

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De social media gigant Facebook is van plan om dit jaar 50 mensen aan te nemen voor zijn Libra project in Ierland. Dit volgens een artikel dat vandaag op The Irish Times verscheen.

Het artikel gaf aan dat de nieuwe banen verschillende functies omvatten en dat sommige al openstaan voor sollicitatie.

Laura Walsh, hoofd operations bij Calibra, zei het volgende:

“In deze tijd van wereldwijde onzekerheid blijven we investeren in ons team in Dublin. We nemen actief experts in dienst op het gebied van fraude, compliance, personeelsbeheer en klantenservice om ons operations-team, dat de Calibra-portemonnee ondersteunt, uit te breiden.”

Het nieuws komt dagen nadat de Libra Association een groot aantal nieuwe wijzigingen heeft onthuld in de voorgestelde stablecoin. Het project zal nu een reeks single-currency stablecoins lanceren, die zijn ontwikkeld naast een multi-currency. Libra zou ook zijn netwerk overzetten van “toestemmingloos” naar een “marktgestuurd open en concurrerend” netwerk.

Libra werd voor het eerst geïntroduceerd in juni vorig jaar. Het project is ontworpen om een ​​volledig betalingsnetwerk te starten, waarin gebruikers mogelijk via Facebook en WhatsApp kunnen betalen voor goederen en diensten met behulp van een native cryptocurrency.

Het project kende echter niet een al te beste start. De reputatie van Facebook werd ernstig geschaad door het Cambridge Analytica-schandaal dat halverwege 2018 plaatsvond en velen zagen het niet zitten om mee te werken aan een cryptocurrency vanuit Facebook. Tot op de dag van vandaag zeggen velen dat ze zich nog steeds ongemakkelijk voelen bij het idee om hun financiële informatie te delen met de social media gigant.

Het project zou, naar verluidt, in november gelanceerd moeten worden. Of dit uiteindelijk gaat lukken hangt ook af van de toezichthouders. Zo gaf de FINMA, de toezichthouder van Libra’s thuisbasis Zwitserland, aan dat het opnieuw geëvalueerd moet worden.

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN