Bitcoin koers

Iedereen zou Bitcoin moeten kopen, aldus Mike Novogratz

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Bitcoin (BTC) heeft geen gemakkelijke week tot nu toe. De Bitcoin koers wist enkele dagen geleden eindelijk weer boven de $7.000 uit te breken en het leek erop dat hij daar een tijdje zou gaan blijven. Niks bleek echter minder waar. De munt daalde weer vrij vlot naar onder de $7.000 en op het moment van schrijven staat de koers op $6.950.

Toch is het niet allemaal slecht voor de crypto-markt. Bitcoin heeft, zoals verwacht, nog steeds een hoop fans. En wellicht de grootste fan/bull is Mike Novogratz, een hedgefondsmanager en de CEO van Galaxy Digital. In een recente verklaring adviseerde hij al zijn lezers en volgers om BTC te kopen, ondanks de daling van ongeveer 30% vergeleken met 2 maanden geleden.

Hij merkt op dat Bitcoin veel populairder is geworden dan ooit in regio’s zoals de Verenigde Staten en Europa, en dat het nu het moment is om in te stappen, mits men dat nog niet gedaan heeft, voordat het activum weer te duur wordt. Hij zei het volgende:

“Ik ben long op goud, ik ben long op Bitcoin. We zien een monetarisering van schulden zoals we nog nooit in ons leven hebben gezien. Voor mij moet dat er op de lange termijn voor zorgen dat harde activa er beter uitzien … Dit is de tijd voor Bitcoin … In het afgelopen jaar is het een macro-wapen en investeringskeuze geworden. Hedgefondsen en vermogende particulieren die het nog nooit hadden gekocht, kopen het.”

De Bitcoin bull vertelde in een eerder interview ook al waarom hij optimistisch blijft over BTC, ondanks de economische instorting. Mike Novogratz zei toen het volgende:

Ik heb een grote Bitcoin-positie. Ik blijf mijn stack vergroten met BTC, omdat ik denk dat dit een geweldige tijd is voor zowel goud als Bitcoin op lange termijn. Goud en Bitcoin zijn mijn twee favorieten.

In een tweet gepost op 22 maart schreef Novogratz het volgende:

“BTC zal de komende maanden volatiel blijven, maar de macro-achtergrond is WAAROM het is gemaakt. Dit wordt en moet het jaar van BTC zijn.”

Zoals je ziet is Novogratz positief over de toekomst van Bitcoin en goud, en blijft zijn posities vergroten. Hij is echter niet de enige die denkt dat Bitcoin een goede investering is. Zo plaatsten wij eerder deze week een artikel over analist Davincij15, die aangaf dat 1 Bitcoin genoeg is voor je oude dag.

De analist sprak over het feit dat pensioenfondsen wellicht iets van het verleden zouden kunnen worden omdat, voor degenen die nog steeds aan het werk zijn, de devaluatie op lange termijn van fiat valuta’s zoals de dollar en euro verwoestend kan zijn. Jaren van voorzichtige investeringen zouden kunnen verdampen. Analist Davincij15 wees hier op in een recente tweet:

“Zodra ik volwassen was, zag ik dit en dacht ik ja, maar ik weet niet hoeveel ik voor $150.000 op mijn 65ste nog kan kopen, dus ik weet niet hoeveel ik nodig heb.

Spaar slechts 1 Bitcoin tot je 65e en je hebt meer dan je nodig hebt.”

Kopen jullie ook nog steeds meer Bitcoin? Laat het ons weten op onze socials!

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN