XRP grafiek ziet er erg slecht uit, aldus analisten

De afgelopen tijd heeft de bekende cryptocurrency XRP de weg naar boven weer gevonden, na het dieptepunt van rond de $0,11. Dit wil echter niet zeggen dat het er goed uitziet voor de munt.

@ByzGeneral

De vrij bekende analist, genaamd Byzantine General, was ook niet te spreken over de grafiek van XRP. Hij tweette het volgende:

https://twitter.com/ByzGeneral/status/1249767795090501633

Verwijzend naar de “dubbele afwijzing” in de belangrijkste horizontale steunregio’s, en het feit dat XRP momenteel een regio binnengaat waar weinig historische liquiditeit is, ging de handelaar zo ver om het volgende te zeggen:

“Dit is waarschijnlijk één van de engste grafieken die ik ooit heb gezien. Ik zou dit niet willen vasthouden.”

@PeterLBrandt

In een eerdere tweet liet de welbekende trader, Peter Brandt, ook zien dat het er voor XRP niet goed uit ziet. Hij refereerde in zijn tweet naar de “witte ruimte onder”, wat suggereert dat het gemakkelijker is om een ​​argument te maken voor een daling dan een stijging.

Hij tweette het volgende:

@MessariCrypto

Crypto-dataprovider Messari heeft onlangs ook een tweet geplaatst over XRP. In de tweet kwam naar voren dat XRP de slechtst presterende top 25 activa was van Q1. Het bedrijf tweette het volgende:

“XRP was de slechtste presteerder in Q1 van de top 25 activa in onze valutasector, exclusief Bitcoin.

XRP daalde uit de top 3 op het gebied van marktkapitalisatie toen USDT in de gelederen steeg.

De reductie van Ripple op het gebied van XRP-verkopen vanaf Q3 ’19 heeft weinig bijgedragen aan de prijs.”

Niet allemaal slecht nieuws

Zoals wij eerder al aangaven, blijft Ripple XRP gebruiken in zijn belangrijkste product, On-Demand Liquidity. In het eerdere artikel kwam al naar voren dat de nieuwe samenwerking met Azimo, een in Europa gevestigde digitale geldovermakingsdienst met een hoofdkantoor in Amsterdam, zijn vruchten af wierp.

Door deze samenwerking is de deur geopend voor On-Demand Liquidity naar de Filippijnen. Hierdoor heeft de ODL naar de Fillippijnen een nieuw record neergezet. De Liquiditiy Index Bot tweette het volgende bericht:

https://twitter.com/LiquidityB/status/1248596983381663744

De XRP/PHP registreerde 10 april een recordhoogte van 11,409 miljoen.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals XRP, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!