Bitcoin koers

Darkweb marktplaats verbiedt leveranciers nep COVID-19 materialen te verkopen voor Bitcoin

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Darkweb marktplaats Monopoly Market heeft leveranciers verboden om nepvaccins of behandelingen voor het coronavirus (COVID-19) te verkopen. Volgens The Independent is er een stijging van het verkopen van materialen in ruil tegen Bitcoin (BTC). Er wordt beweerd dat deze nutteloze en gevaarlijke materialen tegen de ziekte zouden kunnen beschermen.

Monopoly Market is relatief nieuw op de markt en heeft iets meer dan 100 actieve leveranciers. Er wordt drugs verkocht, variërend van cannabis tot steroïden in ruil voor cryptocurrencies zoals Bitcoin en Monero.

“Elke leverancier die betrapt wordt op het verkopen van goederen als een middel tegen het coronavirus, zal permanent van deze markt worden verwijderd”, schreef een Monopoly Market-beheerder in een forumbericht.

De site verbiedt gebruikers ook om items te verkopen die zijn getroffen door tekorten, zoals beschermende gezichtsmaskers en toiletrollen. Er zijn op dit moment ongeveer 20 vaccins wereldwijd in ontwikkeling in laboratoria voor COVID-19, maar experts hebben gewaarschuwd dat het 18 maanden kan duren voordat een vaccin voldoet aan wettelijke tests en normen.

“Je gebruikt Covid-19 onder geen enkele omstandigheid als marketinginstrument’, aldus het bericht. ‘Geen magische genezingen, geen gekke verkopende maskers verkopen, wc-papier verkopen. Niets van die b*******.. We stralen hier klasse uit.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN