Negative fees

Paymium, ‘s werelds eerste Bitcoin-exchange, lanceert negative fees!

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Nu op Paymium, zullen market makers (handelaren die limitorders plaatsen) een terugbetaling van 0,1% ontvangen van hun order. Dit geldt voor elke uitgevoerde transactie. Hierdoor krijg je dus in feite betaald als je handelt!

Wat is Paymium?

Paymium, gelanceerd in 2010, is ‘s werelds eerste Bitcoin-exchange platform. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 220.000 klanten en is gevestigd in Parijs en wordt ondersteund door investeringsfondsen Newfund en Kima Ventures.

In 2018 heeft het bedrijf het Blockchain.io-platform ontwikkeld en beheerd. Dit is een marktplaats gewijd aan de handel in crypto-activa voor particulieren en investeerders.

De negative fees

Wanneer je dus op het platform handelt, ontvang je een terugbetaling van 0,1% op je market maker order!

Paymium maakt het dus mogelijk om lagere kosten te hebben dan 0%, want bij Paymium krijg je betaald voor het handelen, via een cashback rechtstreeks op je Paymium-account voor elke transactie. Dit maakt de makerskosten van Paymium de meest lucratieve van de gehele markt.

Voor taker orders worden er overigens erg lage kosten in rekening gebracht, namelijk 0,5%.

Lager dan laag

Zeer weinig platforms hebben de moed gehad om een ​​dergelijk aanbod aan te bieden. En diegene die dit overwegen exclusieve beloning beschouwen voor klanten die enorm handelen volumes van BTC. Paymium transformeert de cryptocurrency-markt radicaal door negative fees aan te bieden aan al haar klanten die limitorder plaatsen.

Paymium blijft de adoptie van crypto verdedigen

Studies tonen aan dat de kosten voor cryptohandel tot 48 keer hoger zijn dan de kosten van traditionele handelsmarkten! De meeste platforms bieden zeer hoge kosten aan en klanten vinden dat er weinig alternatieven zijn in deze vrij nieuwe markt.

Als een echte Bitcoin-pionier was Paymium de allereerste Bitcoin-exchange in de wereld, die gelanceerd werd in 2010. Paymium strijdt om de adoptie van crypto door in Europa blijven, om zo een ​​veiliger omgeving voor de investeringen van haar klanten te verzekeren.

Hoewel centrale banken er alles aan doen om ontwikkelingen in de crypto-markt te voorkomen, laat laat Paymium zien dat lage kosten op de Europese crypto-markt ook mogelijk zijn.

Klik hier om meer te weten te komen over de negative fees van Paymium!

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN