CoinMarketCap publiceert Wipe Paper voor hun eigen Toilet Paper Token

CoinMarketCap.com heeft het document gepubliceerd waarin innovatieve cryptocurrency, genaamd Toilet Paper Token, wordt beschreven.

Toilet Paper Token

Het zal jullie wellicht opgevallen zijn dat sinds gisteren Bitcoin (BTC) niet meer bovenaan staat op CMC. Dit komt omdat de website een eigen token, genaamd Toilet Paper Token gelanceerd heeft.

Het zal gebruik maken van smut-contracten om gebruikers (wipers genoemd) om te helpen om de vraag en aanbod naar toiletpapier bij te houden.

Het toiletpapier fungeert als achtergrondactief in een nieuw bedrijfsmodel van CoinMarketCap. De munten vertegenwoordigen de hoeveelheid papier die je hebt, waardoor je ook meer online kunt kopen. Het behoudt je recht om af te vegen en te hodlen.

De innovatieve Ply Count algo houdt de statistieken bij en past uw supply chain aan. CoinMarketCap wil ervoor zorgen dat je precies zoveel toiletpapier ontvangt als je nodig hebt om de quarantaine te overleven. De introductie van een dergelijk project heeft tot doel de supermarktgevechten te stoppen. Oprichters zijn beroemde blockchain-ontwikkelaars: Marry Ploppins, Peter Peoup en John Splashington.

De TPT-houders zorgen voor een eerlijke wereldwijde distributie van toiletpapier en zorgen voor “wipe-integriteit”.

Ply Count Quiz bepaalt de toiletpapiervoorraad voor u

TPT is gemakkelijk te kopen, registreer je gewoon op de officiële site. De Ply Count Quiz-bot bepaalt hoeveel tokens je nodig hebt. De quiz bevat vragen over de grootte van je huis, het aantal mensen in het gezin, enzovoort. Vervolgens bepaalt het algoritme het herbevoorradingsniveau.

De initiële prijs per TPT is $1,64. Het totale aanbod aan munten is 8 miljard en de “marktetcrap” is gelijk aan $85.583.000.000. Shitake Exchange zal de eerste zijn die de munt vermeldt, dus verwacht een enorme dump en aan het begin van de transacties.

Sommige tokens komen terug in de schatkist van het bedrijf. Maar ontwikkelaars zullen de tokens “verbranden” om te voorkomen dat ze het marktaanbod-monopolie behouden. Heel slim.

Het token heeft een lock-up periode van vijf minuten nadat je de portemonnee hebt bijgevuld. Meerdere partnerwinkels wisselen TPT in voor echte toiletpapierrollen. De blockchain faciliteert een nieuw mining-algoritme genaamd Proof-of-Wipe, waardoor naadloze Know-Your-Colon (KYC) -verificaties mogelijk zijn. De foto’s moeten bewijzen dat de vegers zelf kunnen vegen, volgens de documenten. De ICO-instapleeftijd? Onderzoek toont aan dat het 3 jaar oud is.

Door de installatie van een intraveneuze IoT-plug-in kan TPT-blockchain jouw biomedische gegevens verzamelen en de aanvoer van papierrollen dynamisch veranderen. De onveranderlijkheid van het aantal lagen werkt via de Proof-Of-Ply-laag van de blockchain.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!