Bitcoin Midden-Oosten

Kraken: Er zal vóór 2044 meer ongeveer $1 biljoen in Bitcoin stromen

Bitcoin (BTC), die al meer dan 10 jaar bestaat, is naar voren gekomen als een essentieel digitaal bezit voor veel crypto- en tech-enthousiasten over de hele wereld. De technologie wordt echter vaak vervelend en tegelijkertijd ontluikend genoemd. Nu Gen X (De groep betreft grofweg de mensen die zijn geboren tussen 1961 en 1980) echter steeds meer betrokken raakt bij technologie naarmate ze wantrouwiger worden van centrale banken, zullen de beslissingen die mensen nemen met hun erfenis een belangrijke rol spelen bij Bitcoin adoptie.

Volgens Cerulli Associated zal naar verwachting meer dan $68 biljoen aan Amerikaanse rijkdom van eigenaar wisselen, waarvan $38 biljoen wordt geërfd door Generation X en $30 biljoen door Millenials (grofweg geboren tussen 1981 en 2000). Dit zou het de grootste vermogensoverdracht in de geschiedenis betekenen. Welk bedrag zal echter daadwerkelijk naar Bitcoin stromen.

Snellere acceptatiegraad

Volgens het recente onderzoek van Kraken zou tegen 2044 ongeveer $1 biljoen in Bitcoin kunnen stromen. In het rapport werd gekeken naar de acceptatiegraad van innovatieve technologie, wanneer mensen rijkdom erven en de verwachte toewijzing van rijkdom aan Bitcoin in 2044 of ‘piektoewijzing’.

Kijkend naar de acceptatiegraad, de snelheid die gerealiseerd werd waarmee succesvolle innovaties de marktverzadiging bereiken / benaderen, viel op dat dit bleef versnellen.

Bron: Kraken

Zo was internet een nieuwe technologie, maar werd het sneller overgenomen dan vaste telefoons. Verder duurde het internet, mobiele telefoons en computers gemiddeld 24 jaar voordat de markt verzadigd was, veel minder dan de 38 jaar die nodig waren voor kleurentelevisie en 99 jaar voor vaste telefoons.

De afnemende tijd voor adoptie van technologie, in combinatie met de versnellende groei van BTC en lage internetkosten, suggereert dat marktverzadiging voor BTC in een recordaantal jaren zou kunnen plaatsvinden.

Het rapport gaf aan:

“Omdat de kern van de groei van Bitcoin de stijgende vraag is, stellen we dat naarmate Bitcoin volwassen wordt en de millenials en generatie X hun rijkdom erven, het gemiddelde jaarlijkse percentage van de rijkdom dat instroomt in Bitcoin ook een S-curve zal volgen.”

$1 biljoen in Bitcoin

In het rapport werd ervan uitgegaan dat de komende 25 jaar, dwz tegen 2044, $68,4 biljoen aan vermogen zal worden overgedragen. Wanneer echter rekening wordt gehouden met de Amerikaanse successierechten, werd gemeld dat tegen 2044 de totale belasting die uit nalatenschappen wordt geïnd, $1,38 biljoen zal bedragen,of 2% van $68,4 biljoen, waarbij 2% wordt beschouwd als een effectief belastingtarief per jaar om te komen tot het netto geërfd vermogen.

Ten slotte blijft Bitcoin groeien, maar het is misschien geen lineaire groei. Net als bij andere technologieën, zal de groei van het belang, het begrip en de vraag van een bevolking een S-curve volgen.

Bron: Kraken

Er wordt dus verwacht dat een gemiddelde erfgenaam tegen 2044 5% van hun vermogen of erfdeel in Bitcoin zal stoppen.

Het rapport concludeert:

“Uitgaande van een piektoewijzing van 5% tegen 2044 en een successierechttarief van 2%, verwachten we dat de komende decennia iets minder dan $1 biljoen aan rijkdom in Bitcoin zal stromen.”

Wil je traden in cryptocurrencies, zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie