Binance 2.0

Binance bezit ruim $1 miljard aan ERC-20 gebaseerde stablecoins

Binance heeft op 24 maart meer dan $1 miljard aan op ERC-20 gebaseerde stablecoins. Dit cijfer overtreft ruim de nummer twee op het lijstje, Huobi.

Binance bezit meer dan $1 miljard van deze stablecoins, op het moment van schrijven, een saldo dat de afgelopen zeven dagen met $105.583.132 is gegroeid, volgens de gegevens van Nansen.

Huobi’s saldo is iets meer dan de helft van dat bedrag: $694.327.505. Dat cijfer vertegenwoordigt een groei van $165.823.720 in dezelfde zeven dagen.

Deze bedrijven zijn duidelijk toonaangevend op het gebied van stablecoin-balans. De derde plaats, Bitfinex, daalde van $66 miljoen en schommelde rond $58.997.388. Vierde plaats Bittrex heeft ongeveer $50.927.291.

Binance Dollar overschrijdt de $ 100 miljoen

Dit nieuws komt temidden van Binance Dollar die onlangs de marktkapitalisatie van $ 100 miljoen overschreed. Dit maakt het de eerste van stablecoin die dat doet. Dit volgens een rapport van 10 maart gepubliceerd door Cointelegraph.

In die tijd zei Changpeng Zhao, CEO van Binance het volgende:

“We kijken ernaar uit om meer gebruikersnut te zien door de kracht van stabiele digitale activa en ons deel te doen met BUSD, een door NYDFS goedgekeurde USD stablecoin.”

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie