Bitcoin (BTC) zal niet gespaard worden bij nieuwe crash op wereldmarkten

Volgens Placeholder Venture Capital-partner Chris Burniske, zouden Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies niet gespaard blijven als er op de wereldmarkten opnieuw een uitverkoop plaatsvindt. Burniske zei in een bericht op Twitter het volgende:

2 / Dat gezegd hebbende, als we weer een ‘uitverkoop-moment’ krijgen op de wereldmarkten, zoals in de week van 3/9, dan zullen #bitcoin & #crypto niet gespaard blijven.”

Chris Burniske denkt dat Bitcoin nieuwe dieptepunten zal testen die zullen liggen tussen de $5.000 en $3.000. Bovendien verwacht hij dat andere cryptocurrencies deze dieptepunten zullen volgen. De cryptomarkt kan dus in het rood komen te staan volgens Burniske.

3 / Vanuit marktperspectief is dit de kans zoals ik die zie: Als de wereldwijde markten weer in paniek raken, zijn er een aantal dieptepunten in de $5.000, $4.000 en $3.000 die $BTC zou kunnen bereiken. Andere #cryptocurrencies zullen hun eigen dieptepunten testen.”

Tijdens de laatste marktcrash reageerde de cryptomarkt op soortgelijke wijze. De flinke prijsdalingen werden veroorzaakt door de vrees voor een dreigende wereldwijde economische neergang als gevolg van de Covid-19-crisis. De crisis is nog steeds aan de gang en als er weer een enorme uitverkoop plaatsvindt, dan kan dit weleens betekenen dat de prijzen voor Bitcoin en andere cryptocurrencies verder zouden dalen.

Burniske gelooft nog steeds dat ondanks de negatieve vooruitzichten voor Bitcoin op korte termijn, er een investeringsmogelijkheid is voor diegenen die long willen gaan. Hij is van mening dat Bitcoin momenteel handelt in een goede zone met relatief lage prijzen, wat investeerders de perfecte gelegenheid biedt om de cryptocurrency te verzamelen voordat de prijs weer stijgt.

4 / Als je geld over hebt en de Dollar Cost Averaging techniek wilt toepassen, weet dan dat we ons in een goede zone bevinden om dit week per week te doen met $BTC en #cryptocurrencies van hoge kwaliteit. Houd er rekening mee dat $BTC in neerwaartse markten doorgaans het beste presteert.”

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!