Bitcoin koers richting de $20.000 volgens Raoul Pal

De Bitcoin koers is na de flinke drop inmiddels aardig gestegen en handelt op dit moment voor een prijs van $6.265, volgens cijfers van Binance. Ook de Amerikaanse aandelenmarkt was erg gedaald en maakt sinds gisteren weer een flinke stijging mee.

Ondanks deze eerdere daling verwacht een bekende financieel macro-analist dat Bitcoin binnenkort een nieuwe all time high zal krijgen.

Bitcoin richting nieuw ATH binnen 18 maanden

Raoul Pal die o.a. werkte bij Goldman Sachs, zei in een interview dat de Bitcoin koers in de komende 12 tot 18 maanden naar $20.000 zal stijgen. Dit ondanks de huidige crash op de wereldmarkten.

Dit interview werd gepubliceerd kort nadat hij opmerkte dat hij nog nooit zo bullish op Bitcoin is geweest. Volgens Pal bestaat de mogelijkheid dat alle vertrouwen in het hele systeem verloren is gegaan. Dit is waarschijnlijk een verwijzing naar de uitbraak van het Coronavirus.

Ik kan niet uitdrukken hoe bullish ik op Bitcoin ben. We lopen nu het risico het hele systeem te verliezen. Ik weet dat ze een manier zullen vinden om het te redden, maar alle vertrouwen is verloren. Jongens/meisjes die in goud geloven – met jullie komt het ook goed.”

Niet alleen Raoul Pal is bullish op Bitcoin. Ook de welbekende Amerikaanse klokkenluider, Edward Snowden, plaatste recent een tweet die viraal is gegaan, nu hij overweegt Bitcoin te kopen. Lees hier ons artikel.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!