Europese Unie

Gemini exchange wil zijn positie in Europa gaan versterken

De door New York gereguleerde beurs Gemini wil zijn positie in Europa gaan versterken en zoekt naar een nieuw personeelslid om de institutionele verkoop te leiden.

De nieuwe directeur voor Europese verkoop zal de activiteiten van Gemini in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk promoten en laten groeien. Daarnaast dient hij/zij nieuwe klanten te genereren door relaties met institutionele klanten aan te gaan, aldus de beurs in een LinkedIn-post die op dinsdag geplaatst werd.

De nieuwe verkoopdirecteur zal nauw samenwerken met de Europese algemeen directeur van Gemini in het kantoor in Londen, maar zal rechtstreeks rapporteren aan de algemeen directeur van operations in New York. Hoewel de beurs al een verkoopteam in de Verenigde Staten heeft, is de nieuwe rol ontworpen om de institutionele wereldwijde verkoopcapaciteit van de beurs te verbeteren.

Julian Sawyer, algemeen directeur van Gemini Europe, zei tijdens de CryptoCompare Digital Asset Summit vorige week tegen CoinDesk dat de Europese expansie “van cruciaal belang” was.

Sawyer zei het volgende:

“Gemini is zeer bekend in de Verenigde Staten, met name in New York. In deze markt heeft Gemini een lagere naamsbekendheid … dus we moeten dat opbouwen en de geloofwaardigheid.”

Hij voegde hier aan toe:

“Een deel van wat ik doe, is mensen gewoon laten weten dat we er zijn … dat we een beetje serieuzer zijn geworden in de cryptowereld door bankiers in te huren.”

Als onderdeel van dit nieuwe charme-offensief zei Sawyer dat Gemini al in gesprek was met lokale fintech-providers over mogelijke API-integraties. De nieuw gevormde institutionele verkoopafdeling zal maanden of zelfs jaren relaties moeten gaan opbouwen met grote spelers in het Verenigd Koninkrijk als in Europa, voordat ze overwegen om een ​​volledige Gemini-klant te worden.

Hoewel Gemini momenteel alleen een verkoopdirecteur inhuurt, voegde Sawyer toe dat de beurs van plan is om meer leden in te huren voor zijn Europese verkoopteam, aangezien de regionale aanwezigheid blijft groeien.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Advertentie

NET BINNEN

Advertentie