Cardano-oprichter, Charles Hoskinson, zegt dat de economische orde van de 20e eeuw dood is

Tijdens een recente YouTube-livestream heeft Cardano-oprichter en mede-oprichter van Ethereum (ETH), Charles Hoskinson, gezegd dat de economische orde van de 20e eeuw zo goed als dood is.

Veroorzaakt door machtige organen

Bovendien beweerde hij dat het recente bloedbad op de wereldmarkt werd veroorzaakt door de onenigheid in de economische commandostructuur, die werd ontwikkeld door robuuste instellingen, zoals de regering, internationale organisaties en bedrijven, waar een paar machtige organen het lot van miljarden bepalen.

Volgens de oprichter van Cardano vertegenwoordigt de orderstructuur niet de huidige gedecentraliseerde wereld.

Tijd voor de gedecentraliseerde orde

Bovendien beweerde Hoskinson dat de nieuwe gedecentraliseerde orde, geïntroduceerd door de ontwikkeling van blockchain technologie, vastbesloten is om met de meest acute controverses van de moderne tijd, zoals identiteit, eigendom van gegevens en privacy, om te gaan. Hij beweerde dat er in de wereld van gedecentraliseerde orde geen CEO’s en presidenten nodig zullen zijn.

Bovendien gelooft Hoskinson dat we getuige zijn van de realiteit van de wereldorde die zich voor ons ontvouwt. Hij beweerde dat het convectiesysteem de economie in het verleden bedekte, met zaken als gemakkelijke kredietverlening, wat zorgde voor een inflatie van de Amerikaanse staatsschuld, in minder dan twee decennia.

Coronavirus (COVID-19)

Aan de andere kant waren de Olympische Spelen van 2020 in Japan bedoeld om de feestelijke economie van Japan op gang te brengen. Dit zal echter niet gebeuren als gevolg van een wereldwijde ramp die COVID-19 wordt genoemd. De oprichter van Cardano ging vervolgens dieper in op Europa, waar mogelijk meer dan 15 miljoen mensen worden geïsoleerd om de verspreiding van de ziekte in te dammen. Hij voegde eraan toe dat de huidige situatie kan leiden tot de verkiezing van een populistische regering.

Hij zei het volgende:

“En we zullen waarschijnlijk een Italiaanse versie van de Brexit gaan zien. En kan de Europese Unie overleven als Italië vertrekt? Misschien volgt Frankrijk daarna.”

Crypto gaat over het verstoren van ouderwetse manieren

Hoskinsons maakt zich ook zorgen over Amerikaanse vestigingen en hun rivaliteit. De oprichter van Cardano onthulde dat de cryptocurrency-sector niet alleen draait om “snel rendement” of de waarde van BTC. Hij zei dat de digitale valuta-industrie alles te maken heeft met het veranderen van hoe we dingen doen.

Hij zei het volgende:

“Het heeft alles te maken met een wereldwijd gesprek over het veranderen van de manier waarop we dingen doen, niet alleen in instellingen.”

Hij voegde eraan toe dat decentralisatie niet wordt beïnvloed door politiek, macht, natuurrampen of zelfs plagen. Hij zegt dat het een goede basis is om op voort te bouwen, aangezien decentralisatie vergelijkbaar is met de regels van de natuurkunde, die niet kunnen worden gewijzigd.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!