Crypto Hack

Bitcoin Cash $30 miljoen wallet-hack kan het einde zijn, aldus Dovey Wan

Bitcoin Cash (BCH) is het onderwerp van intense speculatie geworden, nadat een grote belegger beweerde dat hij $30 miljoen verloor in een wallet-hack. Dit volgens een artikel dat zaterdag op Cointelegraph verscheen.

In een inmiddels verwijderd Reddit-bericht van 22 februari zei de belegger, die oprichter van Dreamhost Josh Jones lijkt te zijn, dat de aanvaller ook 1500 Bitcoin (BTC), ter waarde van $14,4 miljoen heeft gestolen.

De hack kwam in de vorm van Jones’s SIM-kaart die werd aangetast. Tot nu toe heeft hij niet bevestigd of dit een zogenaamde “SIM-swap” was, of dat de fondsen op andere manieren werden bestuurd.

In de verwijderde post deed Jones een beroep op de BCH-miners om de transacties niet te valideren. Hij schreef:

“Het heeft maar 3 bevestigingen gehad, als miners / de gemeenschap op de een of andere manier kan helpen, ik heb de privésleutels. Help help help .. Grote beloning natuurlijk.”

Dovey Wan reageerde op Twitter

In een reactie op de gebeurtenissen waarschuwde Dovey Wan, oprichter van crypto-vermogensfonds Primitive Ventures, dat de impact veel verder zou gaan dan Jones zelf.

In een reeks tweets reproduceerde Wan de Reddit-post, waarin zij Jones bekritiseerde omdat hij zoveel cryptocurrency in een portemonnee toegankelijk had gehouden. Ze beschreef de aanval als “really brutal.”

BCH-drama zal resulteren in “langzame dood”

Vervolgens voegde Wan eraan toe dat de hacker de gestolen fondsen opsplitste, waarschijnlijk in een poging om hun oorsprong te verbergen en het gemakkelijker te maken om ze op beurzen te verkopen.

“Wat er ook gebeurt, deze 60000 BCH-hack en het geschil tussen BCH-kamp tussen Ver en Jihan, zal een langzame dood betekenen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN