XRP koers

Crypto-analist verwacht XRP stijging naar $0,70

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De vrij bekende crypto-analist, Financial Survivalism, is de laatste tijd goed bezig geweest met zijn voorspellingen. Zo voorspelde hij onder andere de stijging van Bitcoin (BTC) in midden januari naar $9.200 al weken van te voren.

Nu geeft hij echter aan dat XRP op het punt staat een grote sprong te maken. In een tweet die dinsdag werd gepubliceerd, plaatste hij de onderstaande grafiek. Uit deze grafiek blijkt dat hij verwacht dat de prijs van de cryptocurrency de komende maanden naar $0,70 (een stijging van 130%) gaat stijgen.

Hij ondersteunde deze verheven voorspelling door te kijken naar een paar factoren op de langetermijngrafiek van de cryptocurrency:

  • De cryptocurrency heeft een belangrijke horizontale weerstand gebroken en er een ondersteuning van gemaakt.
  • Hij is uitgebroken boven een falling wedge, wat bijdraagt ​​aan de bull case.
  • En de Heiken Ashi-candles zijn groen geworden op de weekly timeframe.

Tevens is de handelaar is extreem optimistisch over Bitcoin. Dit is belangrijk omdat een prijsstijging van de marktleider van cryptocurrency waarschijnlijk zal worden weerspiegeld in een stijging van de prijs van altcoins, inclusief XRP.

Niet de enige

Zoals wij op 11 februari al aangaven, is HODL2100K, een prominente cryptocurrency-trader, ook erg positief over XRP. Hij deelde toen de weekgrafiek van de XRP en gaf aan dat de koers een uiterst positief signaal afgegeven had, met een IchiEMA-indicator die een buy signaal gaf op de prijs candle van die vorige week. Dit is belangrijk omdat eerdere buy signalen werden gezien voorafgaand aan sterke prijsstijgingen van XRP.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van wat er gebeurde toen dit signaal eerder gezien werd:

  • In mei 2019 registreerde de IchiEMA bijvoorbeeld een buy, voordat de cryptocurrency tientallen procent hoger steeg.
  • In september, voorafgaand aan Ripple’s Swell-conferentie, werd hetzelfde signaal gezien, dat voorafging aan een andere beweging die XRP tientallen procent hoger bracht.
  • Maar het allerbelangrijkste was dat het signaal werd gezien twee weken voordat XRP, in eind 2017, begon met zijn beruchte stijging, waarin het actief meer dan 1.000% won in minder dan een maand tijd, oplopend van $0,20 tot een prijs boven $3,00.

HODL2100K tweette het volgende:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN