Bitcoin koers

Ethereum koers kan beter gaan presteren dan Bitcoin koers, volgens ervaren trader

Ethereum (ETH) en Bitcoin (BTC) staan ​​op het punt om golden cross formaties op hun daily charts te voltooien. Hoewel BTC nu zijwaarts aan het handelen is, herstelt ETH zich sterk richting de $270.

In een recent artikel van Bitcoinist werd er gekeken naar het perspectief van een populaire YouTube- en Twitter-cryptoanalist, Benjamin Cowen, of de Bitcoin Bull-markt daadwerkelijk was begonnen. Hij leek terughoudend om dit een ​​volwaardige bullmarkt te noemen, totdat bepaalde handelssignalen werden bereikt. Benjamin houdt zich niet echt bezig met de prijs op korte termijn, hij analyseert voor het grootste deel macrotrends.

In zijn meest recente video, Bitcoin: The Golden Cross, had hij een aantal zeer interessante inzichten in de Ethereum koers, de hype rond DeFi, en waarom Ethereum de vroege Bitcoin-prijsactie vanaf 2015 zou kunnen weerspiegelen, in de aanloop naar het hoogste punt ooit van $19.891 dollar.

Cowen stelt dat de Ethereum koers een ​​hogere parabolische hoek heeft dan de initiële toename van de bullish omkering van Bitcoin in 2015 en dat Ethereum, als de grootste altcoin, beter kan gaan presteren dan BTC omdat het enigszins fungeert als een altcoin-indexfonds.

Hij zei het volgende in augustus 2019 op Twitter:

https://twitter.com/BTC_Macro/status/1157357241701404672?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1157357241701404672&ref_url=https%3A%2F%2Fbitcoinist.com%2Fethereum-decouples-from-bitcoin-bulls-eye-270%2F

De overeenkomsten tussen de twee charts maken hem bullish vanuit een macro-perspectief, hoewel hij beweert dat een echte bullmarkt pas echt kan beginnen als de Bitcoin koers en Ethereum koers boven de 20-MA blijven voor een langere periode van enkele maanden.

DeFi en de recente realisatie van meer dan $1 miljard geïnvesteerd, kunnen de prijs opdrijven, aangezien beleggers meer mogelijkheden zien om te diversifiëren naar munten met een lagere cap en een hoger risico gaan lopen om hogere ROI te behalen.

Eerder vandaag hebben wij een bericht gepubliceerd over het feit dat de op Panama gebaseerde derivatenbeurs voor cryptocurrencies Deribit dagelijkse opties op Ethereum (ETH) heeft gelanceerd. 

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN